Астрологи і 19 травня

Мій досвід в елективній астрології доводить, що людина не завжди має можливість обирати дату для починання. Я би навіть зазначила, практично ніколи не має можливості обирати дату для починання: каузальний потік має свої закони, і людині ліпше ті закони поважати і підкорятися їм. Тому я якщо і обираю дату для починання, то це завжди дата, яка “сама падає до рук”, і вже в цій даті я обираю найкращий проміжок часу у межах пари годин. Мій досвід доводить, що коли людина намагається вламуватися в каузальний потік, керуючись своїми якимись мотиваціями, вона сильно погіршує власне становище, прирікає себе на надто важкі сюжети, яких могла би уникнути, якби слідувала за потоком подій і діяла в межах своєї компетентності.

Дуже легко використовувати елективну астрологію, якщо питання залежить від волі лише двох сторін. Наприклад, йдеться про мене (покупець) і про магазин (продавець). Тут я можу обрати момент для купівлі. Наприклад, купую гарний одяг, коли Місяць в трині з Венерою в елективній карті. Все легко і просто, якщо я маю дар відтерміновувати задоволення, тобто, почекати пару днів до гарного аспекту. А якщо кількість товару обмежена, і купувати треба негайно? А якщо йдеться не про штани за 26 фунтів, а про позашляховик, на який саме в цю мить знижки у тисячі баксів? Так отож.

Ми можемо лише фантазувати про те, з якої причини Зеленський наполягає на даті Інавгурації 19 травня. Припустимо, що її йому порадили астрологи. А чи є ці астрологи компетентними?

19 травня 2019

Місяць в елективній карті показує, як розвиватимуться події елективного запитання, бо є важливим співуправителем елективного питання. І 19 травня ми маємо лише дві події: Місяць в квадратурі з Нептуном і Місяць в кон’юнкції з Юпітером. Ми відштовхуємося від того, що ми знаємо про перемогу Зеленського на виборах: 1) Зеленський переміг через любов до нього публіки як до популярного актора (принцип Нептуну) 2) Зеленський є персоною, яка ніколи не займалася законотворчістю на рівні державної влади (принцип Юпітеру). То що можна прогнозувати для Зеленського, якщо Інавгурація станеться 19 травня? Спочатку народ відчує гострий приступ розчарування в Президентові, бо очікування від улюбленого актора на посту Президента у населення захмарно високі через те, що Зеленський не показав у передвиборній кампанії своєї програми, чим дав населенню можливість фантазувати на свій рахунок безмежно (Місяць в квадратурі до Нептуну). І що буде потім? Несподівано, спонтанно, неочікуванно населення проявить свої бажання щодо персони Президента, вимагаючи від нього розширення можливостей України. Ми знаємо, що розширення можливостей для України можливо лише через об’єднання з цивілізованими країнами з більшими, ніж у України, можливостями, тобто, через вступ до НАТО і курс на ЄС (Місяць в кон’юнкції з Юпітером). А якщо Президент не зможе тримати цей курс? Що тоді? Можна подивитися як на приклад на карту Інавгурації Януковича, де є кон’юнкція Сонце/Юпітер. Можливо, 19 травня для Зеленського обирають ті самі астрологи, що обирали дату для Януковича? Інавгурація Януковича

Юлія Россінська: БПП зареєструвала подання щодо інавгурації 17 травня.
Чи ви можете щось про цю дату написати?

Астрологиня Ольга Іванець: – От у БПП дуже хороші астрологи (це не я їхній астролог, присягаюся!). Останній аспект Місяця – Повний Місяць, тобто, опозиція до Сонця о 00:10 19 травня.

Юлія Россінська: – аааа можна для тих, хто не розуміє – то для України добре, для Зеленського, чи для кого/чого саме?

Астрологиня Ольга Іванець: – А хіба я говорю щось про “добре”? Я говорю лише про те, що людина, яка вламується в потік подій під тиском якихось своїх мотивацій сильно погіршує власне становище, прирікає себе на надто важкі сюжети, яких могла би уникнути, якби слідувала за потоком подій і діяла в межах своєї компетентності. Як бачите, нічого доброго на некомпетентну персону, що намагається вибором дати для починання компенсувати власну некомпетентність, не чекає. Якщо ви не вмієте грати на роялі, але обираєте якусь, на вашу думку, гарну дату, щоб взяти участь в конкурсі гравців на роялі, хіба ви можете зіграти щось пристойне і перемогти?

Потабенко Галина: – Пані Ольго, а взагалі чи є шанс у людини, обраної 21.04? До 18 год Місяць весь день був без курсу… Я читаю Ваш сайт, бо не глибоко розуміюся у астрологічних аспектах, але вже зрозуміла, що Сонце і Місяць впливають найбільше.

Астрологиня Ольга Іванець: – Пані Галино, ви про шанс на що саме? От уявіть собі таку ситуацію. Ви ніколи в житті не жали штангу лежачи. Але обставини склалися таким чином, що ви маєте виступити на змаганнях з жиму штанги серед жінок, які є професійними спортсменками і при вазі 50 кг жмуть штангу 70 кг. У вас теж 50 кг, але ви ніколи не піднімали в своєму житті нічого важче за пакет у 5 кг з супермаркету. Скажіть будь ласка, має значення для вашої перемоги на цих змаганнях, з курсом Місяць на момент початку змагань чи ні?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає