Без назви, але про Асц України, кармічну астрологію і освіту

Ім’ярек: – Уважно прочитала Ваш аналіз гороскопу України. Я вивчала кармічну астрологію у 90-х, викладач нашої групи, астролог-езотерик визначила час для гороскопу України 15:30 GMT. Тоді ASC у Козорогу. Водолій – включений знак, внутрішня свобода держави ще не розвинена. У взаємній рецепції Сатурн у І д. з Ураном у ХІІд. – примусове хрещення Русі, Ліліт з Раху у ХІІ домі кармічних злочинів- надмірна увага сучасним тоді поглядам на віру без урахування минулого досвіду. Я не практикуючий астролог, для мене ця наука – спосіб пізнання світу.🙂 Уран в моєму гороскопі на Аsс.

Астрологиня Ольга Іванець: – У України не може бути Асц в Козерогові. У мене є стаття, де я обґрунтовую, чому так вважаю. Крім того, Сатурн в 1 домі у України бути не може – це не відповідає ані національному міфу українців, ані українському характеру. “Внутрішня свобода держави ще не розвинена,” – вибачте, але це твердження абсурдне, тому що не існує поняття “внутрішня свобода держави” – це нонсенс. “Примусове хрещення Русі” – це маячня, вигадки совецької історіографії. “Ліліт з Раху у ХІІ домі кармічних злочинів- надмірна увага сучасним тоді поглядам на віру без урахування минулого досвіду” – це твердження не витримує критики з боку історії та культурології. Ви праві: астрологія – це наука. Чого не можу сказати про “кармічну астрологію”.

Ім’ярек: – Дякую за грунтовну відповідь. Але кармічна астрологія для мене завжди цікава. А як Ви ставитесь до посібників авторства Авессалома Підводного?

Астрологиня Ольга Іванець: – Спочатку завершу попередній допис цитатью з моєї статті 2010 року “Гороскоп Украины. Циклы планет” (цитата). Щодо підручників Подводного. Якщо опустити філософські відступи автора (намагається ігнорувати принципи античної філософії, що лежать в основі астрології, і замінити їх принципами Веданти), то підручники дуже якісні в цілому, хоча трапляються місцями деякі неточності.

Ім’ярек: – Во времена казачества, согласна, асцендент в Овне. Но сейчас люди зажаты, подавлены, угнетены цифровизацией , но активности не проявляют.

Астрологиня Ольга Іванець: – Ох, історія України не починається у 17 столітті, Овни – це з часів скіфів, сарматів, аланов, вікінгів, Києва, ВКЛ, Речі Посполитої. Ну, і мені ясно, що на Майдані 2013 – 2014 ви не були.

Ім’ярек: – Була на Майдані, але є пробіли у знанні історії. Мені подобаються підручники Подводного, у т.ч. Синастрична астрологія, я ними користуюся. Маю статтю “Суспільна підсвідомість” , де автор пояснює закони егрегора. На його сайті цей матеріал вже видалений після смерті Авессалома. Якщо Вам, шановна Ольго, це ікаво, можу поділитися, скажіть, на яку адресу.

Астрологиня Ольга Іванець: – Якби ви були на Майдані, ви б побачили там Барбакан і рицарські обладунки. Я вже не кажу про киборгів 3 полку, волонтерів, добробати, що восьмий рік проявляютьй неймовірну відвагу на війні.  “Люди зажаты, подавлены, угнетены цифровизацией , но активности не проявляют” – це твердження абсолютно суперечить дійсності.

Ім’ярек: – Я працюю в системі освіти і боляче дивитися, як роботизується освітній процес. І не бачу перешкод цьому злочину. На жаль.

Астрологиня Ольга Іванець: -Дякую, пані Ім’ярек. Я маю всі підручники Авесалома і знаю їх напам’ять. Вперше прочитала в самвидаті у 1989 році. У 2002 одразу після створення ним Школи, стала його студенткою. Завершила у 2006. “Боляче дивитися, як роботизується освітній процес. І не бачу перешкод цьому злочину. На жаль”. Ви просто не бачите тенденцій в світі щодо освіти.

Ім’ярек: – Дякую, Ольго, що знайшли час на відповідь. Ви – цікава особистість з самостійним мисленням. У мене душа болить за українських дітей. Західний світ сприймає це більш лояльно. Для мене нонсенс, що все технологічне – це “добре”, а все людське – погано!

Астрологиня Ольга Іванець: – У вас помилкове уявлення про Західний світ, російське уявлення. Ви не усвідомлюєте, що живете в російській культурній парадигмі. Саме через це у вас болить душа. Я хоча і навчалася у Авессалома, залишалася в площині культури Західної цивілізації. А ви підпали під вплив російського погляду на світ.

Ім’ярек: – Вибачте. я не з тих людей, які підпадають під вплив. Мій телевізор вже багато років стоїть за диваном. Я слухаю власне серце і чим можу допомагаю Богові творити люблячий світ.

Астрологиня Ольга Іванець: – Вибачаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає