Цей факт віддзеркалений у символізмі Асц в Овні

В гороскопі України цей факт віддзеркалений у символізмі Асц в Овні, коли Марс, управитель Асц, розташований в Діві у 6 домі – знак і дім “простих людей”. І Марс не має жодного аспекту, крім широкого трину до Сатурну, управителя 10 дому державного устрою. Історичний процес полягає в тому, щоб відродити в українській нації шляхетність вояків-лицарів, чим протягом останніх 5 років із 2014 держава і займалася. Це вкрай важливо для зміцнення державності України та для створення зрілих мудрих надійних парламентських інституцій (Сатурн у Водолієві в 11 домі парламентаризму).

Olexander Severyn: “Я так останнім часом “возлюбіл” цю категорію #прості_люди (тм), що мабуть дедалі більше казатиму речей, які і не всім добрим людям сподобаються.

Наприклад, глоріфіковане і мало не сакралізоване у нас козацтво, ми ж “козацького роду”, насправді закінчилося не пізніше самого початку Хмельниччини, а на мій дилетантський розсуд ще й максимум років на двайцять раніше, після чого, будучи критично розведене вливанням простих людей (тм), зійшло на амінь.

І це були не хвацькі хлопаки, з оселедцями, напівголі та у шароварах, розвеселі вічно напівп’яні гуляки, віртуози герцю, танцю і співу, а суворі дядьки боярського, а чи і шляхецького походження, небагтослівні воїни фронтиру, яким було геть не до веселощів, пісень і гультяйства.

Остап Дашкович на уявному портреті (я вже колись ставив) знавця цієї теми Яна Матейка це підтверджує”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає