Чи можлива в Україні влада військових в принципі?

Іван Семесюк:
4 год ·
“Чюдо на кислих очах.

Живописно сипляться усі пострадянські еліти, у нас же вони роблять це просто надприскореним темпом. Тупо суїцид цілого класу, цілої верстви, як він є. До влади добралися уже якісь геть клінічні мікроцефали, і це чудово.

Наступний етап, і він абсолютно історично прогнозований – влада військових. Між тим як народ наш богоносець, ну якщо бути відвертим, перевжно тупий та інфантильний мов курча з яєчка. “Від Трипілля до сьогодення”.

Вихід є – ланцюжок, і обережно, щоби валька-берегиня ніде не обпіклася, не насрала на цінну картину і не поламала залізничну шпалу, потихеньку керувати її у майбутнє.

Це, звичайно, робитимуть уже нові еліти, а вони у нас продукуються лише туточки – це культура, і це армія. А більше ніде вони не продукуються.

Я не хочу влади військових, однак, ретельно вивчивши вкраїнську історію, бачу очима – це наш цілком природний стан. Полковий державно-адміністративний устрій і оце все.

Ці ж лушпаки, тобто нові обличчя, з яких ми так зловтішаємося, ще цього року підуть в утиль. Багатьох з них мочкануть. На осінь-зиму понесеться.

Хороший історичний урок, шкода лише, що розумним він не потрібен, а тупим до сраки.

А, і ця наша ахуєнна вітчизняна медійка. Її теж скоро знесе історичним буревієм. Багатьох також мочкануть.

Данкен за прослухен”.

———————————————————————————————
Виникає запитання: “А що там на цю тему у гороскопі України? Чи можлива в Україні влада військових в принципі?” Управитель Асц (інтереси нації) Марс (військова справа, спорт, професійна майстерність) в Діві у 6 домі (військова служба). Управитель 10 дому (структури державної влади) Сатурн (дисципліна і обов’язок, стабільність, гідність) у Водолієві в 11 домі виконавчої влади. Між Сатурном і Марсом трин. Відповідь: так. Виникає запитання: “А коли ж таке можливе?” Дивимося транзити Сатурна до натального Марсу. Відповідь: “Протягом пів року”.

Транзити до гороскопу України 07.07. 2019

Oksana Tymoshenko:

– Виникає ще запитання, чи нові військові, які говорять і інколи несуть щось, чи притомні проукраїнські. Хтось ще, борони боже, на гриценка чи смєшка подумає… ?

Астрологиня Ольга Іванець:

– Хороше запитання. Бо те, що в гороскопі, є лише можливістю, а не фатальною приреченістю. Слухала спілкування Портникова у Львові. Там було саме ваше, пані Оксано, запитання до Портникова. То Віталій відповів, що наразі серед українських військових не бачить сил, що можуть втілити ідею військового перевороту в життя. Із 14 хвилини https://www.facebook.com/1zahidTV/videos/896537824029495/UzpfSTEyMjE5ODA2Mzc6MTAyMTUwNTgyNTQwMjkzOTg/?id=1221980637

Oksana Tymoshenko:

– Отож.. Мені на поверхні теж не видно такої сили чи ідеї у військових.

Віталій Портников
42 хв.
2014 року в Україні також відбулося тотальне оновлення влади – значно змінилися склад уряду і парламенту, був обраний новий президент і оновилася його адміністрація. У владі з’явилося чимало випадкових людей. Проте всім їм довелося пройти крізь фільтр Майдану – вони або були активними учасниками подій 2013-2014 років, або хоча б імітували цю участь. Тобто мова йшла про людей, які були об’єднані спільними цінностями.
Оновлення влади 2019 року не передбачає ніяких ціннісних фільтрів. Навіть побіжний аналіз виборчих списків і мажоритарних пріоритетів низки нових політичних сил дозволяє говорити про владу пройдисвітів в буквальному сенсі цього слова. Після парламентських виборів ця влада пройдисвітів оформиться остаточно: депутати, які не будуть розуміти, навіщо вони в парламенті, непрофесійні міністри і на вершині цієї пізанської башти – некомпетентний президент, оточений далекими від політики радниками.
Довго така влада, звичайно ж, не проіснує. І вже за короткий час українцям в умовах посилення хаосу, соціальної конфронтації і економічної кризи знову доведеться йти на вибори. Тільки запит суспільства зміниться – він буде вже не на нові обличчя, а на «сильну руку», на встановлення порядку.
Для нас є важливим, щоб м’який (або не дуже м’який, як знати) авторитаризм, на який ми практично приречені після правління Володимира Зеленського був проукраїнським, а не проросійським і міг би контролювати більшу частину території країни. Саме проросійська диктатура – а зовсім не судорожне президентство Зеленського – може виявитися головною небезпекою для українського народу і його держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає