Відринута краса

Принцип Венери: краса – це вища форма доцільності, гармонія, нічого надмірного. З позиції системи астрології ці жінки некрасиві, не гармонійні, надмірні в усьому. Вони представляють Україну, їх на це уповноважило рішення більшості. Ох, не буде Венера прихильна до нас. Не чекайте на мир, добробут, кохання, любов. Більшість хоче реготати, профанувати, паразитувати.

Українські співачки у креативних строях

***

Ольга Скиртань: – На щастя, це лише одна частина обличчя України, я б сказала викривлений бік дзеркала.

***

Nataliia Kovyrina: – вони некрасиві? А що тоді – краса? Надмірність від вродженого великого тіла одної з дуету. Звісно це не класичні виконавиці, вони вільні мати і просувати свої ідеї, які комусь іншому не є близькі і зрозумілі. Але не бачу в тому трагедії. Нещодавно читала про хейт Монсерат Кабальє – виявляється, мала купу проблем через завелике тіло і некрасивість для більшості. Так-так, це інша пара, не Кабальє-Меркьюрі. але може варто дати їм шанс а не таврувати за цей їхній шанс Україну. Це ж просто щорічний євро-поп-фестиваль. Американцям майже всі євро-поп-виконавці з євробачення загалом здаються нетакими))

Антоніна Гумен: – Nataliia Kovyrina, на мій погляд, допис взагалі не про них. І не про їх красу, чи не красу. Допис про принципи Венери, і про більшість в країні, для яких це фото і створене.

Галина Бондаренко: – Nataliia Kovyrina, О, Монсеррат… Згадайте її сценічний одяг. Дивишся, і (сама ось не маленька) отримуєш задоволення від зовнішньої гармонії людини і їі образу на цю хвилину. Естетичне задоволення. Хто сказав, що дівчата не гарні? Але те, що на дівчатах, завдяки перекреативу якогось надто креативного модел’єра просто вбило природню красу цих двох. Нехай то буде не класика, нехай то буде в тренді, бо конкурс такий, що треба виділитись, звернути, прикувати всі погляди до себе, але, так можна піти на підліткову тусовку, погодьтеся. А тут не дівчатка, дорослі жінки. Отак і Україну одного дня просто повернули до віку підлітка, з допомогою інфантильних українців, підкидаючи тим не визрілі, не життєздатні, утопічні і не реалістичні ідеї.

Любов Несторович: – Nataliia Kovyrina, Нетта , здається в 2019 виграла Євробачення.

Звісно ,образ інший, але вона притягувала погляд .

А тут дуже невдало підібраний дизайнер і одяг. Сам номер , що вони зараз демонструють, теж бажано доопрацювати. Наживо вони чомусь жахливо співають. Почула – була шокована , різниця між студійною обробкою та живим виконанням , величезна.

Астрологиня Ольга Іванець: – Nataliia Kovyrina, моя оцінка стосується не особливостей фізичного тіла, а художнього смаку, який ці жінки демонструють за допомогою строїв, у які вбралися. У 21 столітті, коли поглиблюється розділення людства на антропологічну еліту і «всіх інших», говорити про стан фізичного тіла взагалі не має сенсу.

***

Тетяна Деревенко: – Перегорнемо цю сторінку, та й житимемо далі

Астрологиня Ольга Іванець: – Тетяна Деревенко, Ми вже ніколи не житимемо так, як ми жили до виборів 2019. Сторінки історії не перегортаються, доки нарід, що скоїв самогубний вибір, не вип’є келих отрути до дна.

Irina Voloshko: – Астрологиня Ольга Іванець, і сумно,що більшість так і не зрозуміла цього

Астрологиня Ольга Іванець: – Irina Voloshko, Не зрозуміла – це очевидно, бо інакше ці жінки в недолугому інфантильному образі не стали б за рішенням більшості представляти Україну на європейському конкурсі.

Тетяна Деревенко: – Астрологиня Ольга Іванець, я не казала як ми житимемо далі, але житимемо і це без варіантів. Так само, як з пам’яті зітруться оці дві представниці масскульту

Астрологиня Ольга Іванець: – Тетяна Деревенко, ви пропонуєте ігнорувати цих конкретних жінок так, ніби вони не є символом свідомого волевияву аморального інфантильного суспільства. Тобто, ігнорувати той факт, що це суспільство у 2019 році під час війни свідомо обрала на роль Президента і на роль більшості у парламенті людей, не здатних виконувати ці функції в принципі. Тобто, «розбирайте тривожні валізки, готуйтеся до шашликів». Ви не помітили, до чого ця позиція 2021 року призвела на початку 2022?

Тетяна Деревенко: – Астрологиня Ольга Іванець я не пропоную їх ігнорувати, лише констатую факт, що мине і це. Більше того вони не залишать якогось значущого сліду. Ми можемо зі шкіри пнутись, але вже не змінимо факт їхньої участі в Євробаченні від України. І я вважаю, що нам зараз головне, перемогти в цій війні, а карати непотріб будемо опісля.

Астрологиня Ольга Іванець: – Тетяна Деревенко, ви помиляєтеся. Маленька совецька культура ніколи не переможе велику совецьку культуру. Совецьку культуру здатна перемогти лише європейська українська культура.

***

Liliya Tsarenko: – який дурень їх вдягнув і який дурень це затвердив…. не в їх красі чи некрасивості справа. Справа в подачі України як країни- клоуна

Астрологиня Ольга Іванець: – Liliya Tsarenko справа саме в красі, в естетиці. Тут ми бачимо естетику совецького клубу веселих і винахідливих: профанаціяʼ естетики «загнівающего Запада», несумісне з життям почуття гумору коміка Петросяна. А мала би бути естетика культури європейської цивілізації, бо саме за цивілізацію Україна воює за підтримки Заходу з жорстокою московською ордою, що має на меті знищити цивілізацію.

Liliya Tsarenko: – Астрологиня Ольга Іванець так, я повністю згодна. Це злісна провокація!

Астрологиня Ольга Іванець: – Liliya Tsarenko, Естетична калька з улюбленців совецької естради: коміки Карцев і Ільченко, Кролики, Штепсель і Тарапунько. І образи улюбленого совецького кіно по Буратіну – костюми П’єро. 

***

Olena Vondroush: – Фрік шоу

Астрологиня Ольга Іванець: – Olena Vondroush, Саме так! Митці вдають із себе фріків, щоб догодити інфантильному суспільству аморальної більшості. І демонструють це на міжнародній арені, наслідуючи зруйнований офіційною владою фріків інститут дипломатії. Це культурна катастрофа.

Olena Vondroush: – Астрологиня Ольга Іванець, точніше не скажеш. А тим, хто не бачить в цьому краси, ще й докоряють відсталістю поглядів.

Астрологиня Ольга Іванець: – Olena Vondroush, Точніше, докоряють нам тим, що ми відмовляємося грати роль фріків разом із ними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає