Транзитний Плутон в кон’юнкції до Сатурна в гороскопі України

Транзитний Плутон в гороскопі України в кон’юнкції з Сатурном в 11 домі – період з березня 2023 до квітня 2025: процес трансформації всіх структур влади в Україні.

Що запускає цей процес? Війна, відверте протистояння з жахливим ворогом Російською Федерацією, що розпочалася 20 лютого 2014 окупацією Криму, пробудила в українцях незламний дух оборонців своєї землі та свободи (натальний аспект квадратури Місяць/Плутон). Московський ворог зіткнувся із фанатизмом, одержимістю, безликістю захисників України – носіїв колективної ідеї української державності та ідеалу свободи, незалежності, належності українців до культури європейської цивілізації. Народ України готовий стояти на смерть за ідею вільного самовизначення, за ідею незалежності власної держави (Місяць в Водолієві в натальній карті). Народні очікування від керівників держави в Україні великі, й нарід готовий боротися за досягнення своїх цілей несамовито. Тож, будь-яке керівництво, котре буде ігнорувати прагнення народу, сильно ризикуватиме (я це вже писала у 2010 році, коли Президентом став Янукович). А от іноземна держава, яка образить український народ, обов’язково пожалкує про це (див. подробиці про цей аспект в книзі М. Бейджент, Н.Кемпіон, Ч.Харві «Світова астрологія», М.: Ліга незалежних астрологів, 1999). З одного боку, Україна в цих драматичних, глибоко трагічних ситуаціях залежить від інших держав: від їхньої ролі союзників України в війні, від їхньої військової, фінансової, людської допомоги. З іншого боку, в цій ситуації Україна є могутнім ворогом, який втілює собою сили Природи, над якими не власна жодна людина, фатальні сили, енергії великих колективів, невідворотний історичний процес. Треба усвідомлювати, що необхідність протистояти відвертому ворогові, воювати, будувати тонкі стратегії, розвивати мистецтво дипломатії залишається назавжди, тобто, доки ворожа держава не припинить існувати в якості геноцидної територіальної імперії, якою вона є. Загроза з боку цієї агресивної сусідньої держави буде постійною, доки не зміниться ідеологія цієї держави-агресора. Партнерські відносини України з іншими цивілізованими країнами, вступ України до союзу цивілізованих держав й до НАТО — це запорука її безпеки як незалежної держави.

В Україні керування державою здійснюється через колективну діяльність (парламентаризм), де мудрі закони забезпечують легке й щасливе життя військовим, спортсменам, будівельникам, хірургам, інтелектуалам, малому й середньому бізнесу, держслужбовцям, учителям та медикам (в гороскопі України управитель Асц Марс в Діві в 6 домі має трин з управителем 10 та 11 дому Сатурном ретроградним у Водолієві в 11 домі). Якщо цей архетип дружби між структурами влади й майстерними громадянами, представниками політичної української нації, не втілюється в життя, імперативні обставини складаються так, що неспроможні втілити цей архетип персони змушені зійти зі шляху розбудови української держави на узбіччя історії й поступитися місцем спроможним.

Що відбувається? Транзитний Плутон, що насунувся на точку натального Сатурна в гороскопі України, вказує на те, що у сфері колективної роботи (гілки державної влади), на яку впливає відвертий ворог, партнери та союзники, відбуваються інтенсивні драматичні події. Астрологи називають принцип Плутона “кармічним бульдозером”, оскільки цей принцип здійснює вирок, який реальність-Сатурн виносить окремій людині та цілим великим колективам. Коли в житті людини, родини, групи людей, підприємства, держави, союзу активізується принцип Плутона, стають очевидними наслідки минулих виборів і вчинків й настає час нести за все це відповідальність – сплачувати рахунки. Якщо вибори і вчинки були правильними, тобто відповідали вимогам реальності, були адекватними, то під час дії тринзиту людина, група, колектив, держава бачать, як події, що відбуваються, підтверджують правильність цих виборів і вчинків: міць, потужність зростають. Якщо життя показує, що вибори і вчинки були помилковими, то людина, група, колектив, держава опиняються в ситуації, коли вони роблять все, на що здатні, а ситуація не покращується, одужання не настає, а все стає лише гірше: немічь, безсилля, неспроможність. На цьому транзиті Плутона до натального Сатурна в гороскопі України всі структури влади перетворюються на те, чого ще ніколи не було за історію сучасної незалежності України. Як дізнатися, чи відповідають владні структури вимогам реальності? Оскільки в гороскопі України Сатурн має лише один мажорний аспект – трин до Марсу, то дізнатися можна дуже легко: подивитися, як структури державної влади ставляться до військових. Які закони приймає для того, щоб життя військових в україні було комфортним і гідним? Яка у військових зарплатня? В яких умовах живуть і служать військові? Як живуть родини військових? Як лікують поранених військових, як справи з протезуванням та реабілітацією? Як структури державної влади борються за повернення долому полонених? Які у військових пенсії, пільги? Крім того, Сатурн у Водолієві вказує на те, що всі владні структури мають працювати з метою зміцнення ідеалів свободи, незалежності, демократії, модернізації, прогресивного реформаторства, розвитку науки, ідеалам гуманізму. Якщо владні структури замість зміцнювати ці ідеали їх профанує, зневажає, принижує своїми рішеннями та вчинками, то на транзиті Плутона по натальному сатурну в гороскопі України такі владні структури демонструють неспроможність, неміч, безсилля. Символічно кажучи, плутон перетворює їх на попіл.

Що буде далі? Результати того, що структури влади перетворюються на щось інше, глибоко трансформуються, ми побачимо у таких сферах життя українців: подолання наслідків війни, відродження до життя, будування нового на місці катастрофи, реабілітація, протезування, реставрація, допомога з боку інших, інвестиції, лендліз, кредити, податки, страхування, смертність та народжуваність, спадщина, структури державної влади, еліта нації, олігархат, цілі нації, репутація у світі; інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання.

Коли? У березні 2024 (7 січня – 2 травня 2024) ми опиняємося в новій для нас ситуації щодо проявів активності структур державної влади у сфері колективної роботи, що супроводжується інтенсивними драматичними переживаннями й відчуттям безсилля владних структур. Ми дивуємося.

У червні 2024 (2 травня – 11 жовтня 2024) ми у вирі драматичних подій, що охопили всі владні структури у цій сфері: інститути керування державою, законодавчі органи, Верховна Рада і місцеве самоврядування; іноземні справи – зв’язки з більш віддаленими країнами та дружніми країнами; наукові розробки, передові технології, прогресивні реформи, модернізація, довгострокові колективні сподівання. Ми вже не дивуємося жахітттям, що відбуваються, а системно й напружено діємо заради необхідних трансформацій владних структур, які мають відповідати інтересам української політичної нації щодо розбудови української держави як прихистку для українців.

У січні 2025 року (11 жовтня 2024 – 27 березня 2025) ми вже пережили жахіття глибоких змін владних структур та інтегруємо свій драматичний досвід у повсякденне життя.

Що саме відбуватиметься на предметному рівні, тобто, конкретно у подробицях і деталях з іменами конкретних персон і політичних сил, ніхто не здатен сказати, бо кількість варіантів розвитку подій всередині сюжету безмежна. Але точно можна вказати на цей сюжет трансформації владних структур з його причинами, активністю й наслідками, а також часові рамки його втілення.

Як нам в цьому сюжеті жити? Ми не у кризі, як нам може здаватися, на перший погляд, а у катастрофі. Різниця є. При кризі ми робимо щось конкретне практичне, що вміємо, – і відбувається одужання. Катастрофа – це коли ми робимо все можливе, абсолютно все можливе, на що ми здатні, а одужання не відбувається – все стає гірше і гірше. При катастрофі потрібно вийти за межі можливого й робити те, що видається неможливим. Про це писав Залужний, ви памʼятаєте.

Тож, поки ми всередині цієї катастрофи, нам потрібні три речі. Бути готовими наважитися робити не все, на що ми здатні, а те, на що ми нездатні, чого ніколи не робили, що боїмося робити – робити неможливе. Бути серйозними, тобто, дорослими – це не гра, не жарти, не дозвілля, не пустощі. Бути зануреними повністю у те, що ми сприймаємо для себе як найголовніший обовʼязок у власному житті – зосередитися на сьогоденному найважливішому власному обов’язку й не відволікатися на пустопорожні структурування того, над чим ми не маємо влади, і не будувати плани на далеке майбутнє. Робити тут і зараз безпосередньо те, що вимагає реальність, і щиро радіти від того, що маєте за що себе поважати.

Транзитний Плутон в гороскопі України в кон'юнкції з Сатурном в 11 домі - період з березня 2023 до квітня 2025

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає