20 грудня – 23 грудня 2022

20 грудня 2022 04:40 – 23 грудня 2022 12:16 фаза 8 Бальзамічного Місяця в Скорпіоні місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми легко завершуємо справи, що відповідають головній темі циклу через занурення у глибини власної психіки, через переживання сексуального досвіду, через подолання кризи, через взаємодію з метафізичним. Через допомогу з боку інших. Через такі речі як кредити, позики, спадщина, податки. Реанімація, реабілітація, відновлення після руйнування, подолання наслідків кризи та війни. Завершуються зусилля цього місяця в особистих програмах, пов’язаних із вищою та спеціальною освітою; юридичними питаннями; питаннями міжнародної економіки та права; стосунками з іноземцями; далекими подорожами; туризмом з освітньою метою; видавничою справою; ідеологією; пропагандою та протидією пропаганді. Наша увага переміщується на іншу сферу життя, ми починаємо будувати плани щодо цієї сфери: особиста життєва мета, кар’єра, становище в суспільстві, репутація, визнання, отримання винагороди, особиста справа, приватний бізнес.

З 21 грудня 2022 до 20 січня 2023 Сонце в Козерогові: закінчилася осінь і почалася зима. Попереду три зимові місяці.

22 грудня Сонце в Стрільці у квадратурі до Юпітера в Рибах. Нинішній цикл Сонце/Юпітер розпочався 5 березня 2022 у 15 градусі Риб. Це означає, що весь цей рік суспільство розвивається й отримує нові можливості в таких галузях: міфологія, культурологія, історія цивілізації, мистецтво, релігія, система вірувань, усвідомлення містифікації, розвінчання ілюзій, протидія пропаганді, викриття обману глобального масштабу, кінематограф, література, мода. 26 червня 2022 точна квадратура Сонця в Близнятах з Юпітером в Рибах: щоб жити та розвиватися, використовувати щасливий збіг обставин та опановувати нові можливості, необхідно створювати справедливі закони й дотримуватися тих законів у сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, транспорту, доріг, комунікацій. 26 вересня 2022 максимально гостра криза. Щоб жити та розвиватися, необхідно брати на себе відповідальність за юридичні рішення в таких галузях: політика, мистецтво, культура, дипломатія, тонкі стратегії, громадське життя, правила цивілізованої поведінки. Юридичну некомпетентність та порушення законів у цих галузях керівників будь-якого рангу неможливо приховати, всім видно, хто відповідальний за ту чи іншу оману, фальсифікацію, зраду. 22 грудня 2022 точна квадратура Сонця в Козерогові з Юпітером в Овні – остання гостра криза цього річного циклу Сонце/Юпітер: імперативні обставини в галузі структур державної та будь-якої влади вимагають рішучих кардинальних відповідальних рішень в межах законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти, спрямованих на розширення можливостей для захисту справедливості. Нові можливості відкриваються через розв’язання таких питань як новітня потужна зброя, військова майстерність, нові ризиковані проєкти, захист від агресора, будівництво.

22 грудня Венера в Козерогові в трині до ретроградного Урану в Тельці. Нинішній цикл Венера/Уран розпочався 11 червня 2022 у 17 градусі Тельця. Цикл пов’язаний з прибутками через розробку та застосуванням досягнень науки й передових технологій в галузі природних ресурсів, здоров’я як ресурсу, в галузі створення матеріальних форм та розв’язання проблеми голоду, розв’язання проблеми бідності. Цикл пов’язаний з геніальними осяяннями, які відбуваються в результаті союзів та партнерства людей, яких об’єднує ідея розвитку науки та прогресивних реформ. 21 грудня 2022 фаза точного спадного трина Венери в Козерогові з Ураном ретроградним в Тельці: оцінка використання передових технологій з метою зміцнення кордонів держав, зміцнення великих виробництв, досягнення мети в довгостроковій перспективі у важких умовах. Це час, коли витрати на впровадження передових технологій та досягнень передової науки винагороджуються усуненням перешкод на шляху до цілі.

З 20 грудня 2022 до 16 травня 2023 Юпітер в Овні. В цей час в суспільстві нові можливості будуть у тих людей, яким притаманні такі риси характеру: сміливість войовничість, спортивність. майстерність, вправність, активність, енергійність, фізична сила, рішучість. Вміння розпочинати кардинально нові сміливі проєкти. Вміння відстоювати справедливість та боротися за власні інтереси. Люди інтегруюся у світі завдяки власним бійцівським якостям: відвага, здатність конкурувати й перемагати, військова та професійна майстерність. Це час кардинально міняти власні філософські позиції, коли виявляється, що вони хибні. Ідеал в суспільстві: здатність діяти на власний розсуд, боротися й перемагати. Особиста свобода і самоствердження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає