Гороскоп на місяць 24 листопада 2022 – 23 грудня 2022

Місячно-сонячний цикл у Стрільці. Повсякденність

Головна тема місяця: розширення кордонів власної картини світу; побудова власного світогляду; особиста філософія; особиста система вірувань; релігійні погляди; ідеали; освіченість; отримання вищої та спеціальної освіти; юриспруденція; розв’язання юридичних питань; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді.

Колективний настрій – “Я вірую” або “Я бачу сенс”.

Мета прагнень: уточнити власний ідеал, знайти вищий сенс у тому чи іншому дійстві. Задача: знайти учителя та опанувати великий курс навчальної програми. Цей місяць року пов’язаний із наміром розширити горизонти внутрішнього світу і розширити власні можливості у зовнішньому світі. Нас вмотивовує бажання знайти сенс життя і донести його до інших. В цей час життя перевіряє, чи адекватна наша картина світу, чи здатні ми відмовитися від помилкових уявлень і осягнути нове знання. Життєво важливими в цей час є такі людські якості: широкий світогляд, оптимістичність, відкритість до всього нового, готовність постійно розширювати кордони власного уявлення про світ. Чим більше ми працюємо над уточненнями власного ідеалу, тим вище стає рівень нашої життєздатності. 

Зевс любить переможців. У міфах Зевс-Юпітер зневажає безпорадних людей, вони йому байдужі, він навіть готовий їх знищити як щось зайве й нікчемне. І навпаки, Зевс-Юпітер цікавиться героями. Він у всілякий спосіб їх підтримує та обдаровує. Стань героєм – і знатимеш, як скористатися щасливим випадком, щоб розширити власні можливості, вийти на новий рівень суспільного життя.

24 листопада 2022 00:56 – 27 листопада 2022 07:40 фаза 1 Нового Місяця місячно-сонячного циклу в Стрільці. : зароджуються нові ідеї, пов’язані з головною темою циклу. Але нові справи в цю фазу розпочинати ризиковано, бо забагато імперативних факторів, які виникають спонтанно і викликають надто сильне хвилювання.

27 листопада 2022 07:40 – 30 листопада 2022 16:36 фаза 2 Серпанку у Козерогові місячно-сонячного циклу в Стрільці. Вірність обов’язку, зрілість, серйозність, непохитність, твердість, терплячість, вміння економити на важкій довгій дистанції до мети – всі ці якості допомагають розширити кордони власної картини світу; вибудовувати власний світогляд. Сприятливий період для розв’язання питань, пов’язаних з головною темою циклу, і для нових починань, пов’язаних з цією темою.

30 листопада 2022 16:36 – 4 грудня 2022 08:07 фаза 3 Висхідного Квадрата в Рибах місячно-сонячного циклу в Стрільці. Ірраціональні страхи, нереалістичні уявлення, містифікації заважають розширити кордони власної картини світу; вибудовувати власний світогляд. Важкий період для розв’язання таких питань вищої та спеціальної освіти; юридичних; міжнародної економіки та права; стосунків з іноземцями; далеких подорожей; туризму з освітньою метою; видавничої справи; ідеології; пропаганди та протидії пропаганді. Доводиться докладати зусиль, щоб відрізнити правду від брехні, розібратися у заплутаних питаннях. Час напруженої боротьби у сферах, пов’язаних зі світоглядом, релігією, ідеологією.

4 грудня 2022 08:07 – 8 грудня 2022 06:07 фаза 4 Висхідного Трина в Овні місячно-сонячного циклу в Стрільці. Імперативні обставини в галузях, що пов’язані з головною темою циклу, дають можливість безперешкодно розв’язувати питання, що стосуються боротьби з нападником, відсічі кривдникові, постачання зброї, військової та іншої професійної майстерності, ризикованих починань. Події розвиваються стрімко.

8 грудня 2022 06:07 – 12 грудня 2022 8:40 фаза 5 Повного Місяця в Близнятах місячно сонячного циклу в Стрільці. Час пригальмувати зовнішню активність і зосередитися на своїх відчуттях, почуттях, переживаннях, емоціях, щоб оцінити з позиції здорового глузду, критичного мислення, ментального аналізу власні емоції та переживання. У цей час розв’язання питань свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, ментальної гігієни дає можливість усвідомити, як чинити далі, щоб вирішилися питання отримання в галузі міжнародних відносин, економіки й права; вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання стосунків з іноземцями; далеких подорожей; туризму з освітньою метою; питання видавничої справи; ідеології, системи вірувань, релігії; питання пропаганди та протидії пропаганді.

12 грудня 2022 8:40 – 16 грудня 2022 10:55 фаза 6 Спадного Трина в Левові місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки вмінню здійснювати власні творчі проєкти, обумовлені нашою картиною світу, власним світоглядом. У цей час легко побачити, що саме слід змінити у власній картині світу, у своїх релігійно-філософських позиціях, подивившись на те, як ми проводимо вільний час, що нам дає радість, що нас розважає, приносить вдоволення. Індикатором якості особистої ідеології будуть події, що пов’язані з дітьми, з особистими творчими проєктами, хобі, любовними пригодами, фінансовими авантюрами та ризикованими підприємствами. В цей час завдяки нашій особистій творчості можуть легко вирішитися питання отримання вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Або, навпаки, у цих сферах раптово рухне все, що досі трималося на підпорах хибного ідеалу.

16 грудня 2022 10:55 – 20 грудня 2022 04:40 фаза 7 Спадного Квадрату в Діві місячно-сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми переживаємо кризу власного світогляду через те, як ми виконуємо повсякденну рутинну роботу, підтримуємо здоров’я, наводимо лад, підтримуємо чистоту і гігієну, харчуємося, доглядаємо домашніх тварин. У цей час ми вирішуємо, що саме слід змінити у власній картині світу, у своїх релігійно-філософських позиціях, бо слідування хибному ідеалу зробило наш побут неприйнятним. Індикатором якості особистої ідеології будуть події, що пов’язані з повсякденною рутиною, роботою за найняттям, службою військовою та державною, малим та середнім бізнесом, медичними та навчальними закладами, тонкою точною інтелектуальною працею. В цей час доводиться важко працювати на рівні повсякденних турбот, щоб вирішилися такі питання: питання отримання вищої та спеціальної освіти; юридичні питання; питання міжнародної економіки та права; стосунки з іноземцями; далекі подорожі; туризм з освітньою метою; видавнича справа; ідеологія; пропаганда та протидія пропаганді. Емоційне напруження, яке ми переживаємо в цих звичайних побутових ситуаціях, дає можливість переосмислити свої світоглядні позиції, своє ставлення до закону і права, до релігії та ідеології.

20 грудня 2022 04:40 – 23 грудня 2022 12:16 фаза 8 Бальзамічного Місяця в Скорпіоні місячно сонячного циклу в Стрільці. В цей час ми легко завершуємо справи, що відповідають головній темі циклу через занурення у глибини власної психіки, через переживання сексуального досвіду, через подолання кризи, через взаємодію з метафізичним. Через допомогу з боку інших. Через такі речі як кредити, позики, спадщина, податки. Реанімація, реабілітація, відновлення після руйнування, подолання наслідків кризи та війни. Завершуються зусилля цього місяця в особистих програмах, пов’язаних із вищою та спеціальною освітою; юридичними питаннями; питаннями міжнародної економіки та права; стосунками з іноземцями; далекими подорожами; туризмом з освітньою метою; видавничою справою; ідеологією; пропагандою та протидією пропаганді. Наша увага переміщується на іншу сферу життя, ми починаємо будувати плани щодо цієї сфери: особиста життєва мета, кар’єра, становище в суспільстві, репутація, визнання, отримання винагороди, особиста справа, приватний бізнес.

Цикли Сонця. Компетентність і відповідальність

7-12-14 грудня Сонце в Стрільці в опозиції до ретроградного Марса в Близнятах, в секстилі до Сатурна в Водолієві, у квадратурі до Нептуна в Рибах.

Нинішній цикл Сонце/Марс розпочався 7 жовтня 2021 року у 15 градусі Терезів. Щоб захищати власне життя і перемагати ворога, необхідні такі здібності: цивілізованість, високий рівень культури, здатність знатися на мистецтві, компетентність в політиці, дипломатичність, здатність вибудовувати тонкі стратегії, здатність створювати союзи, здатність вибудовувати стосунки на паритетних засадах. 27 серпня 2022 точна квадратура Сонця в Діві з Марсом в Близнятах: гостра критична ситуація, що потребує рішень в галузі військової та державної служби, зброї та обладнання для роботи, боротьби та захисту; охорони здоров’я; малого й середнього бізнесу, початкової освіти. Щоб перемагати, майстрам потрібен високий рівень інтелекту, критичне мислення, обізнаність, здатність здобувати та обробляти інформацію, захисту потребує свобода слова, ЗМІ, інтелектуальна власність. 8 грудня 2022 точна опозиція Сонця в Стрільці з Марсом ретроградним в Близнятах. Максимально кризова ситуація, що потребує рішень в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти. Щоб перемагати, майстрам потрібен високий рівень інтелекту, критичне мислення, обізнаність, здатність здобувати та обробляти інформацію, захисту потребує свобода слова, ЗМІ, інтелектуальна власність. Це період, коли рівень компетентності керівників різного рангу неможливо приховати: все стає видимим в суспільстві; очевидними стають причини травм, аварій, поразок; очевидними стають ролі конкретних персон на керівних посадах в боротьбі – видно, хто є хто, хто конкретно і за що саме несе відповідальність.

Нинішній цикл Сонце/Сатурн розпочався 4 лютого 2022 у 16 градусі Водолія. 15 травня 2022 точна квадратура Сонця в Тельці з Сатурном у Водолієві: дуже критична ситуація в політичному житті, на міжнародному рівні. Рішень потребують питання економіки, ресурсів, матеріального забезпечення. 14 серпня 2022 максимально кризова ситуація в політичному житті. Рішень потребують питання компетентності керівників будь-якого рангу, питання лідерства і виживання націй та держав. 11 листопада 2022 Сонце в Скорпіоні у квадратурі з Сатурном у Водолієві – остання криза нинішнього річного циклу Сонце/Сатурн: гостро постають питання надання допомоги, подолання наслідків війни, реанімації та реабілітації, позик, кредитів, розслідування кримінальних злочинів і терористичних актів, масової загибелі людей. 12 грудня 2022 точний секстиль Сонця в Стрільці з Сатурном у Водолієві: політичні вороги та опоненти усвідомлюють, що протистояння і запекла боротьба за виживання виснажили сили та остаточна перемога буде за тим, хто не відступить, знайде сили та буде вірним своїй меті. Важливі рішення в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти.

Нинішній цикл Сонце/Нептун розпочався 13 березня 2022 у 23 градусі Риб. Як і у всі минулі роки, починаючи з 2011 року, щоб жити, необхідно підтримувати високий рівень внутрішньої чесності та прояснювати заплутані ситуації в таких галузях: міфологія, культурологія, історія цивілізації, мистецтво, релігія, система вірувань, містифікації, створення ілюзій, пропаганда, обман глобального масштабу, кінематограф, література, мода. 16 червня 2022 точна квадратура Сонця в Близнятах з Нептуном в Рибах: щоб жити, необхідно прояснювати заплутані ситуації у сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, транспорту, доріг, комунікацій. 17 вересня 2022 максимально гостра криза. Щоб жити, необхідно брати на себе відповідальність за прояснення заплутаних ситуацій та викриття обману в таких галузях: військової та державної служби, зброї та обладнання для роботи, боротьби та захисту; охорони здоров’я; малого й середнього бізнесу, початкової освіти. Некомпетентність в цих галузях керівників будь-якого рангу неможливо приховати, всім видно, хто відповідальний за ту чи іншу оману, фальсифікацію, зраду. 14 грудня 2022 точна квадратура Сонця в Стрільці з Нептуном в Рибах – остання гостра криза цього річного циклу Сонце/Нептун: прояснюються заплутані ситуації, викривається обман в галузі законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти.

З 21 грудня 2022 до 20 січня 2023 Сонце в Козерогові: закінчилася осінь і почалася зима. Попереду три зимові місяці.

22 грудня Сонце в Стрільці у квадратурі до Юпітера в Рибах. Нинішній цикл Сонце/Юпітер розпочався 5 березня 2022 у 15 градусі Риб. Це означає, що весь цей рік суспільство розвивається й отримує нові можливості в таких галузях: міфологія, культурологія, історія цивілізації, мистецтво, релігія, система вірувань, усвідомлення містифікації, розвінчання ілюзій, протидія пропаганді, викриття обману глобального масштабу, кінематограф, література, мода. 26 червня 2022 точна квадратура Сонця в Близнятах з Юпітером в Рибах: щоб жити та розвиватися, використовувати щасливий збіг обставин та опановувати нові можливості, необхідно створювати справедливі закони й дотримуватися тих законів у сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, транспорту, доріг, комунікацій. 26 вересня 2022 максимально гостра криза. Щоб жити та розвиватися, необхідно брати на себе відповідальність за юридичні рішення в таких галузях: політика, мистецтво, культура, дипломатія, тонкі стратегії, громадське життя, правила цивілізованої поведінки. Юридичну некомпетентність та порушення законів у цих галузях керівників будь-якого рангу неможливо приховати, всім видно, хто відповідальний за ту чи іншу оману, фальсифікацію, зраду. 22 грудня 2022 точна квадратура Сонця в Козерогові з Юпітером в Овні – остання гостра криза цього річного циклу Сонце/Юпітер: імперативні обставини в галузі структур державної та будь-якої влади вимагають рішучих кардинальних відповідальних рішень в межах законів міжнародного права, міжнародних відносин, релігії, ідеології, вищої та спеціальної освіти, спрямованих на розширення можливостей для захисту справедливості. Нові можливості відкриваються через розв’язання таких питань як новітня потужна зброя, військова майстерність, нові ризиковані проєкти, захист від агресора, будівництво.

Цикли Меркурія. Здоровий глузд, критичне мислення, знання

29-30 листопада – 2 грудня – 6 грудня Меркурій в Стрільці в опозиції до ретроградного Марса в Близнятах, в секстилі до Сатурна в Водолієві, у квадратурі до Нептуна в Рибах, у квадратурі до Юпітера в Рибах.

Нинішній цикл Меркурій/Марс розпочався 10 листопада 2021 у 8 градусі Скорпіона. Цикл пов’язаний з практичним втіленням замислів, скерованих на захист від загрози смерті, на подолання наслідків війни та руйнування, на вихід із глибокої психологічної кризи, на відновлення зруйнованого. Фаза кон’юнкції тривала до 13 березня 2022, і лише після 13 березня почали потроху проявляти себе в конкретних практичних діях замисли, що були посіяні в листопаді 2021. 8 квітня 2022 фаза точного висхідного секстиля Меркурія в Овні з Марсом у Водолієві: осмислення того, що відбувається на полі битви, допомагає військовим та іншим майстрам високого класу згуртуватися навколо ідеї свободи, незалежності, гуманізму. Допомагає використовувати в боротьбі передові наукові технології. 27 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Меркурія в Левові з Марсом у Тельці: гостра криза, гострий конфлікт на полі бою, коли інтелектуальні зусилля керівників різного рангу скеровані на розробку планів щодо витрати коштів та інших матеріальних цінностей на озброєння. 27 жовтня 2022 фаза точного висхідного трина Меркурія в Терезах з Марсом у Близнятах: стрімкий розвиток подій на полі бою, коли осмислення шляхів до досягнення миру і створення тонких точних стратегій відкриває легкі можливості до дуже дотепного і раціонального забезпечення зброєю, необхідною для відновлення справедливості. 29 листопада 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Стрільці з Марсом ретроградним у Близнятах: осмислення подій на полі бою з точки зору міжнародної економіки, законів міжнародного права. Морально-етична і правова оцінка дій агресора. Розвиток і поглиблення ідеї дуже дотепного і раціонального забезпечення зброєю, необхідною для відновлення справедливості. 22 лютого 2023 фаза точного спадного трина Меркурія в Водолієві з Марсом в Близнятах: осмислення подій на полі бою з позиції ідеалів свободи, незалежності та гуманізму дає можливість ефективно застосовувати “інтелектуальну” зброю, щоб віддати належне героям і покарати агресора. Це час пожинання плодів того, що було посіяне в листопаді 2021. Час отримувати по заслугах. 17 березня 2023 фаза точного спадного квадрата Меркурія в Рибах з Марсом в Близнятах: напруження всіх розумових сил заради того, щоб осмислити приховані підступні замисли агресора та обеззброїти його за допомогою “інтелектуальної” зброї. Період гострої кризи в боротьбі, подібний до періоду липня-жовтня 2022. Відмінність лише в тому, що агресор діє з останніх сил – це сплеск активності під час агонії. 7 квітня 2023 фаза точного спадного секстиля Меркурія в Тельці з Марсом в Ракові: події на полі бою понукають осмислювати питання фінансової та іншої матеріальної допомоги тому, хто захищає свій народ, батьківщину, життя від агресора. Осмислення механізмів відшкодування збитків від агресії, відновлення житла та інших необхідних для життя речей. 29 жовтня 2023 точна кон’юнкція Меркурія і Марса в 12 градусі Скорпіона: починається новий цикл, пов’язаний з практичним втіленням замислів, скерованих на захист від загрози смерті, на подолання наслідків війни та руйнування, на вихід із глибокої психологічної кризи, на відновлення зруйнованого.

Нинішній цикл Меркурій/Сатурн розпочався 2 березня 2022 у 19 градусі Водолія. Цикл пов’язаний з ментальною активністю, що скерована на зміцнення демократії, парламентаризму, гуманізму, науки, свободи та незалежності. Фаза кон’юнкції тривала до 22 березня 2022, і лише після 7 квітня почали потроху проявляти себе в конкретних перешкодах і важких обов’язках замисли зміцнення свободи й демократії, що були посіяні в березні 2022. 7 квітня 2022 фаза точного висхідного секстиля Меркурія в Овні з Сатурном у Водолієві: осмислення того, що відбувається в політичному житті, допомагає дорослим людям згуртуватися навколо ідеї свободи, незалежності, гуманізму. Допомагає використовувати для зміцнення свободи та демократії передові наукові технології. 24 квітня 2022 фаза точного висхідного квадрата Меркурія в Тельці з Сатурном у Водолієві: гостра криза, гострий конфлікт в політичному житті, коли інтелектуальні зусилля фінансистів, заможних людей, діячів аграрного бізнесу скеровані на розробку планів щодо витрати коштів та інших матеріальних цінностей на зміцнення позицій свободи й демократії. 2 липня 2022 фаза точного висхідного трина Меркурія в Близнятах з Сатурном у Водолієві: стрімкий розвиток подій на політичній арені, коли осмислення новин і аналітика відкриває легкі можливості для об’єднання дорослих серйозних людей навколо ідеї захисту свободи й демократії. 31 липня 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Левові з Сатурном у Водолієві: осмислення політичних подій з позиції відповідальності, компетентності керівників будь-якого рангу за рівень захищеності свободи й демократії. Оцінка виконання обов’язку політиків і впливових персон. 22 жовтня 2022 фаза точного спадного трина Меркурія в Терезах з Сатурном у Водолієві: осмислення політичних подій з позиції відновлення справедливості в суді, встановлення миру, вибудовування тонких стратегій зміцнення демократії та свободи дає можливість зміцнити позиції серйозних дорослих людей, що зберігають вірність ідеалам свободи й демократії. Це час пожинання плодів того, що було посіяне в березні 2022. Час отримувати по заслугах. 10 листопада 2022 фаза точного спадного квадрата Меркурія в Скорпіоні з Сатурном у Водолієві: напруження всіх розумових сил заради того, щоб осмислити масштаби наслідків війни та руйнування, осмислити масштаби допомоги постраждалим за ідеали гуманізму, свободи й демократії. Період гострої кризи в політиці, подібний до періоду 24 квітня 2022. Відмінність лише в тому, що противники свободи та демократії знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб заощадити те, що залишилося від ресурсу, і дочекатися послаблення опонентів. 29 листопада 2022 фаза точного спадного секстиля Меркурія в Стрільці з Сатурном у Водолієві: події на політичній арені спонукають осмислювати питання вірності законам міжнародного права, зміцнення економіки, надійності кордонів. 2 березня 2023 точна кон’юнкція Меркурія і Сатурна в 30 градусі Водолія: починається новий цикл, пов’язаний з ментальною активністю, що скерована на зміцнення позицій демократії, парламентаризму, гуманізму, науки, свободи та незалежності у політичному житті.

Нинішній цикл Меркурій/Нептун розпочався 23 березня 2022 у 24 градусі Риб. Цикл пов’язаний з ментальною активністю, що скерована на розгадування загадок в таких сферах життя як антропологія, історія цивілізації, культурологія, міфологія, мистецтво, висока мода. Фаза кон’юнкції тривала до 7 квітня 2022, і лише після 24 квітня почали потроху проявляти себе в конкретних сподіваннях і мріях замисли прояснити заплутані ситуації, що були посіяні в березні 2022. 24 квітня 2022 фаза точного висхідного секстиля Меркурія в Тельці з Нептуном у Рибах: осмислення того, що відбувається з матеріальними ресурсами, з фінансами, з цінними для суспільства персонами, з цінностями вищого порядку як то гідність і честь, допомагає здатним знатися на тонкощах розвіяти туман, за яким ховаються творці містифікацій та сили, що підривають устрій зсередини. 2 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Меркурія в Близнятах з Нептуном у Рибах: гостра криза, гострий конфлікт, коли нереалістичні мрії стикаються з критичним поглядом на реальність. 16 липня 2022 фаза точного висхідного трина Меркурія в Ракові з Нептуном у Рибах: стрімкий розвиток подій, коли осмислення новин і аналітика відкриває легкі можливості для прояснення заплутаних ситуацій та викриття містифікацій. 20 серпня 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Діві з Нептуном в Рибах: осмислення сподівань і мрій з позиції повсякденного труда, військової та державної служби. 12 листопада 2022 фаза точного спадного трина Меркурія в Скорпіоні з Нептуном у Рибах: осмислення надій та сподівань з позиції подолання наслідків війни та руйнувань дає можливість критично подивитися на нереалістичні очікування, що виникли в суспільстві у березні 2022. Це час пожинання плодів того, що було посіяне в березні 2022. Час отримувати по заслугах. 1 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Меркурія в Стрільці з Нептуном ретроградним в Рибах: напруження всіх розумових сил заради того, щоб осмислити ілюзії та сподівання з позиції законів міжнародного права та міжнародних відносин. Період гострої кризи надій на порятунок, подібний до періоду 2 липня 2022. Відмінність лише в тому, що творці містифікацій знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб підготуватися до нового обману. 24 грудня 2022 фаза точного спадного секстиля Меркурія в Козерогові з Нептуном в Рибах: події, пов’язані з викриттям обману, спонукають осмислювати питання вірності обраному шляху і будувати плани порятунку на майбутнє. 16 березня 2023 точна кон’юнкція Меркурія і Нептуна у 26 градусі Риб: починається новий цикл, пов’язаний з ментальною активністю, що скерована на розгадування загадок в таких сферах життя як антропологія, історія цивілізації, культурологія, міфологія, мистецтво, висока мода.

Нинішній цикл Меркурій/Юпітер розпочався 20 березня 2022 у 19 градусі Риб. Цикл пов’язаний з опануванням великих курсів навчальних програм в гуманітарній сфері: історія цивілізації, філософія, міфологія, антропологія, культурологія, релігієзнавство, історія мистецтва, музика, живопис, література, мода. Цикл пов’язаний з розширенням кордонів картини світу через навчання, спілкування, читання. 26 квітня 2022 фаза точного висхідного секстиля Меркурія в Тельці з Юпітером у Рибах: осмислення того, що відбувається з матеріальними ресурсами, з фінансами, з цінними для суспільства персонами, з цінностями вищого порядку як то гідність і честь, допомагає студентам в опануванні великого курсу навчальних програм. 8 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Меркурія в Ракові з Юпітером в Овні: гостра криза в навчальному процесі через необхідність докладати великих розумових зусиль, щоб убезпечити безпеку, захищеність, комфорт, осмислити події на батьківщині, в родинному житті. Осмислення новин, що стосуються національної культури і традицій, історії рідного краю, національної спадщини. 23 липня 2022 фаза точного висхідного трина Меркурія в Левові з Юпітером в Овні: події в галузі навчання розвиваються стрімко, на шляху інтелектуальної творчості немає перепон. 2 вересня 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Терезах із Юпітером ретроградним в Овні: осмислення значення здобутих протягом пів року знань з позиції партнерства, громадського життя, мистецтва, дипломатії, тонких стратегій. Оцінка цих знань. 16 листопада 2022 фаза точного спадного трина Меркурія в Скорпіоні з Юпітером ретроградним в Рибах: глибоке занурення в навчальний процес. Це час, коли сумлінно здобуті знання винагороджуються глибоким розумінням предмета і розкриттям таємниць. 5 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Меркурія в Стрільці з Юпітером в Рибах: напруження всіх розумових сил заради того, щоб синтезувати здобуті за кілька місяців знання в єдине ціле. Період гострої кризи в навчанні, подібний до періоду 8 липня 2022. Відмінність лише в тому, що це завершальний етап опанування великого навчального курсу і відчувається інтелектуальна втома. 17 лютого 2023 фаза точного спадного секстиля Меркурія в Водолієві з Юпітером в Овні: підбиваються підсумки навчання, осмислюються і вибудовуються плани на наступний навчальний цикл. Здобуті знання остаточно інтегрують в систему знань і вірувань, картина світу змінилася, її кордони розширилися. 23 березня 2023 точна кон’юнкція Меркурія і Юпітера в 19 градусі Овна: починається новий цикл, пов’язаний з опануванням великого курсу навчальних програм в такій сфері: військова справа, спорт, підтримка і захист порядку в державі, рятувальна служба, пожежна служба, будівництво, хірургія, праця з механізмами та технікою, виготовлення зброї, нові ризиковані проєкти, підвищення рівня професійної майстерності.

З 6 грудня 2022 до 11 лютого 2023 Меркурій в Козерогові. В цей час варто скерувати свою інтелектуальну активність на серйозні довгострокові проєкти. Міркувати слід ґрунтовно, надійно, дисципліновано, тверезо, строго.  Судження мають бути реалістичні, серйозні. Не варто фантазувати й робити припущення. Слід довго досліджувати якесь явище, не поспішаємо з висновками, послідовні й наполегливі у розвідках. Йдемо в ментальному аналізі до кінця. Щоб дістатися суті, організовуємо потік подій у потрібному напрямку. Нехай нас важко буде збити з пантелику і вплинути на хід наших думок. Слід враховувати, що в цей час важко тримати в голові більше однієї справи одночасно. Тож повністю концентруємося на одній темі. В цей час природно говорити й писати сухо, строго по пунктах, стисло. Слід ретельно підбирати слова. Варто будувати свої усні та письмові тексти або тезисно, або за строгими правилами риторики. Стилістика мови нехай буде ділова. Структуру діалогу вибудовуємо свідомо, орієнтуємося на досягнення своєї мети в розмові. У спілкуванні слід тримати в голові стратегію й дотримуватися її, не варто цікавитися пустими розмовами. Навіть у жартах та поверхневих зауваженнях має бути далекоглядна ціль. Обмірковуємо рішення жорстко, керуймося критерієм «правильно – неправильно».

17 грудня стаціонарний перед ретро фазою Меркурій в Козерогові в трині до ретроградного Урана в Тельці. Нинішній цикл Меркурій/Уран розпочався 17 квітня 2022 у 14 градусі Тельця. Цикл пов’язаний з розробкою та застосуванням досягнень науки й передових технологій в галузі природних ресурсів, здоров’я як ресурсу, в галузі створення матеріальних форм та розв’язання проблеми голоду, розв’язання проблеми бідності. Цикл пов’язаний з геніальними осяяннями, які відбуваються в результаті навчання, спілкування, читання, коротких подорожей, нових знайомств. 13 липня 2022 фаза точного висхідного секстиля Меркурія в Ракові з Ураном у Тельці: осмислення того, що відбувається з безпекою людей на їхній території, з національною культурою та історичною спадщиною, допомагає науковцям, експериментаторам, винахідникам, інженерам створювати необхідні технології. 28 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Меркурія в Левові з Ураном в Тельці: гостра криза в галузі інтелектуальної праці через необхідність докладати великих розумових зусиль, щоб змусити керівників різного рівня нести відповідальність за те, як саме вони використовують передові технології й досягнення передової науки. Осмислення новин, що стосуються відповідальності, компетентності, лідерства, керування та контролювання. 16 серпня 2022 фаза точного висхідного трина Меркурія в Діві з Ураном в Тельці: події в галузі навчання розвиваються стрімко, на шляху розв’язання питань в галузі тонкої точної інтелектуальної праці, військової та державної служби, малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, початкової освіти немає перепон. 8 листопада 2022 фаза точної опозиції Меркурія в Скорпіоні з Ураном ретроградним в Тельці: осмислення значення застосованих протягом пів року передових технологій з позиції надання допомоги іншим, подолання кризи та наслідків війни, розслідування кримінальних злочинів, реанімації та реабілітації. Оцінка цих знань. 17 грудня 2022 фаза точного спадного трина Меркурія в Козерогові Ураном ретроградним в Тельці: осмислення використання передових технологій з метою зміцнення кордонів держав, зміцнення великих виробництв, досягнення мети в довгостроковій перспективі у важких умовах. Це час, коли розумне використання передових технологій та досягнень передової науки винагороджуються усуненням перешкод на шляху до цілі. 21 лютого 2023 фаза точного спадного квадрата Меркурія в Водолієві з Ураном в Тельці: напруження всіх розумових сил заради того, щоб нові технологічні ідеї втілити в конкретних матеріальних формах. Період гострої кризи в процесі розв’язання питань голоду, бідності, відновлення зруйнованих матеріальних форм за допомогою передової науки та технологій. Період подібний до періоду 28 липня 2022. Відмінність лише в тому, що це завершальний етап розробки й втілення необхідних технологічних засобів і відчувається інтелектуальна втома, висока нервова напруга. 1 березня 2023 фаза точного спадного секстиля Меркурія в Рибах з Ураном в Тельці: підбиваються підсумки наукової, інженерної, колективної роботи, осмислюються і вибудовуються плани на наступний цикл. Технологічні та наукові винаходи остаточно інтегрують в систему вже наявних технологій. 4 червня 2023 точна кон’юнкція Меркурія й Урана у 21 градусі Тельця: починається новий цикл, пов’язаний з розробкою та застосуванням досягнень науки й передових технологій в галузі природних ресурсів, здоров’я як ресурсу, в галузі створення матеріальних форм та розв’язання проблеми голоду, розв’язання проблеми бідності. Цикл пов’язаний з геніальними осяяннями, які відбуваються в результаті навчання, спілкування, читання, коротких подорожей, нових знайомств.

Фаза ретроградності Меркурія починається 18 грудня 2022 у 17 градусі Козерога і завершується 1 лютого 2023. З 30 грудня 2022 до 19 січня 2023 Меркурій ретроградний. З 30 грудня 2022 розумова активність поступово (протягом двох тижнів) зміщується у бік внутрішньої роботи: нас більше цікавить те, що відбувається у нашому внутрішньому світі, ніж події світу зовнішнього. В цей час роздуми більше стосуються особистого внутрішнього світу, ніж зовнішньої діяльності. Поступово всі процеси, пов’язані із навчанням, спілкуванням, подорожами, торгівлею пригальмовують, розвиваються повільніше. Але це не стосується людей із ретроградним Меркурієм у гороскопі особистості – у них, навпаки, активізується інтелектуальна діяльність, відбувається більше цікавих знайомств, подорожей, обміну думками. Нижня кон’юнкція Меркурія з Сонцем 7 січня 2023 у 17 градусі Козерога – це значить, що до 17 березня 2023 (Верхня кон’юнкція у 27 градусі Риб) незалежно від того, що саме ми осмислюємо в той чи інший момент, ми триматимемо в голові свою ціль, зберігатимемо вірність своєму довгостроковому проєктові, міркуватимемо з позиції економії сил на важкій довготривалій дистанції до мети. Для ефективної розумової діяльності будуть важливі такі якості характеру як зрілість, зосередженість, самодисципліна, стриманість, мудрість, терплячість. Сприяє розумовій діяльності наявність серйозної справи, довгострокового проєкту, усвідомлення кінцевої мети – мети за великим рахунком. 30 грудня 2022 і 19 січня 2023 варто повернутися до того, що ви вже добре знаєте, що вже вивчили колись. Варто згадати те, що вже добре відомо, і застосувати його в новій якості. Варто повернутися до того, що колись було цікавим заняттям, і відновити його на новому рівні. Можуть знадобитися старі конспекти, рукописи. Може з’явитися потреба зустрітися зі старими знайомими. Варто читати книжки, які ви колись відклали на потім. А от опанування принципово нового навчального матеріалу буде у цей час здаватися не надто цікавим, як і нові знайомства. Якщо в цей час відправитися у подорож, то вона відбуватиметься не так, як планувалося. На пересування піде більше часу, ніж мало б бути. Загалом інтелектуальна діяльність у період 30 грудня 2022 – 19 січня 2023 супроводжуватиметься спалахами геніальних осяянь, друзі та однодумці даруватимуть вам купу надзвичайних оригінальних ідей; спілкування з інженерами, винахідниками, вченими і з дивакуватими персонами, що заробляють на життя чорти зна чим, даруватиме вам задоволення і корисні для вашого бізнесу підказки (17 грудня 2022 стаціонарний перед ретро фазою Меркурій мав точного спадного трина з Ураном ретроградним в Тельці). 19 січня 2023 Меркурій починає рухатися у прямому напрямку відносно спостерігача з Землі – з цього часу всі справи, пов’язані з інтелектуальною діяльністю, спілкуванням, знайомствами, починають стрімко розвиватися. Час міркування над подіями внутрішнього світу завершується, ми починаємо більше цікавитися зовнішнім життям, прагнемо більше рухатися, опановувати нові знання, зав’язувати нові знайомства.

Цикли Венери. Соціалізація, приватна власність, прибутки

1-2-4-9 грудня Венера в Стрільці в опозиції до ретроградного Марса в Близнятах, в секстилі до Сатурна в Водолієві, у квадратурі до Нептуна в Рибах, у квадраті з Юпітером в Рибах

Нинішній цикл Венера/Марс розпочався 13 липня 2021 у 20 градусі Лева. Цикл пов’язаний з практичним втіленням уявлень про красу і гармонію, скерований на те, щоб показати себе своїм партнерам (діловим і особистим), показати себе в громадському житті яскравими творчими майстрами високого класу, компетентними, лідерами, керівниками, відповідальними персонами. Фаза кон’юнкції тривала до літа 2022, і лише після 2 серпня 2022 користь від конкретних практичних дій почала проявлятися, коли суспільство акцентувало для себе життя на батьківщині, національну культуру і традицію, безпеку в оселі й в родині як найбільшу цінність – 2 серпня 2022 фаза точного висхідного секстиля Венери в Ракові з Марсом у Тельці. Оцінка того, що відбувається на полі битви, допомагає військовим та іншим майстрам високого класу згуртуватися навколо цінності своєї землі, свого народу, своєї історії, своєї батьківщини. 17 вересня 2022 фаза точного висхідного квадрата Венери в Діві з Марсом у Близнятах: гостра криза, гострий конфлікт на полі бою, коли найвищої цінності в суспільстві набувають військовослужбовці, держслужбовці, медики, учителі, працівники тонкої точної інтелектуальної праці, захисники домашніх тварин, представники малого й середнього бізнесу. 18 жовтня 2022 фаза точного висхідного трина Венери в Терезах з Марсом у Близнятах: стрімкий розвиток подій на полі бою, коли в суспільстві найвищою цінність є цивілізованість, європейська культура, співробітництво на паритетних засадах, досягнення миру на умовах відновлення справедливості в суді, дипломатія, тонкі стратегії, союзи з метою підтримки миру на справедливих засадах. Ситуація на полі бою відкриває легкі можливості до об’єднання цивілізованих сил навколо цінності гармонії, миру, покарання агресора та відновлення справедливості в суді. 30 листопада 2022 фаза точної опозиції Венери в Стрільці з Марсом ретроградним у Близнятах: оцінка подій на полі бою з точки зору міжнародної економіки, законів міжнародного права. Морально-етична і правова оцінка дій агресора. Очевидність в суспільстві необхідності забезпечення зброєю, потрібною для відновлення справедливості та встановлення миру, приборкання агресора. 9 січня 2023 фаза точного спадного трина Венери в Водолієві з Марсом ретроградним в Близнятах: оцінка подій на полі бою з позиції ідеалів свободи, незалежності та гуманізму дає можливість ефективно застосовувати “інтелектуальну” зброю, щоб віддати належне героям і покарати агресора. Це час пожинання плодів того ставлення в суспільстві до армії, зброї, майстрів високого класу, що було підтримане в суспільстві в липні 2021. Час отримувати по заслугах. 4 лютого 2023 фаза точного спадного квадрата Венери в Рибах з Марсом в Близнятах: напруження всіх сил суспільства заради того, щоб викрити й знешкодити приховані підступні дії агресора, обеззброїти його за допомогою “інтелектуальної” зброї. Період гострої кризи в боротьбі, подібний до періоду 17 вересня 2022. Відмінність лише в тому, що агресор діє з останніх сил – це сплеск активності під час агонії. Агресорові потрібен мир, щоб перепочити та зібрати ресурси на нові акти агресії. 11 березня 2023 фаза точного спадного секстиля Венери в Овні з Марсом в Близнятах: події на полі бою спонукають оцінювати питання армії, зброї, сміливих ризикованих дій; оцінювати тих, хто використовує “розумну” зброю проти агресора. Підбиваються підсумки цього циклу і будуються плани на новий цикл. 1 лютого 2024 точна кон’юнкція Венери та Марса в 7 градусі Водолія: починається новий цикл, пов’язаний з практичним втіленням уявлень про красу і гармонію, скерований на те, щоб втілити в суспільстві ідеали незалежності, свободи, демократії, науки, здійснити прогресивні реформи.

Нинішній цикл Венера/Сатурн розпочався 28 березня 2022 у 22 градусі Водолія. Цикл пов’язаний з укріпленням в суспільстві таких цінностей як демократія, парламентаризм, гуманізм, наука, свобода та незалежність. Фаза кон’юнкції тривала до весни 2022, і лише після 24 травня конкретні перешкоди й важкі обов’язки проявили в суспільстві величезну цінність й важливість зміцнення свободи й демократії. 24 травня 2022 фаза точного висхідного секстиля Венери в Овні з Сатурном у Водолієві: оцінка того, що відбувається в політичному житті, допомагає дорослим людям згуртуватися навколо ідеї свободи, незалежності, гуманізму та отримати фінансову пі матеріальну підтримку на це зміцнення з боку військових, майстрів свого діла, сміливих людей. Це допомагає використовувати для зміцнення свободи та демократії передові наукові технології. 18 червня 2022 фаза точного висхідного квадрата Венери в Тельці з Сатурном у Водолієві: гостра криза, гострий конфлікт в політичному житті, коли зусилля союзників, партнерів, фінансистів, заможних людей, діячів аграрного бізнесу скеровані на витрати коштів та інших матеріальних цінностей заради зміцнення позицій свободи й демократії. 12 липня 2022 фаза точного висхідного трина Венери в Близнятах з Сатурном у Водолієві: стрімкий розвиток подій на політичній арені, коли оцінка новин і фінансова аналітика відкривають легкі можливості для об’єднання дорослих серйозних людей навколо ідеї захисту свободи й демократії. 28 серпня 2022 фаза точної опозиції Венери в Левові з Сатурном у Водолієві: оцінка політичних подій з позиції відповідальності, компетентності керівників будь-якого рангу за рівень захищеності свободи й демократії. Оцінка виконання обов’язку політиків і впливових персон. 14 жовтня 2022 фаза точного спадного трина Венери в Терезах з Сатурном ретроградним у Водолієві: оцінка політичних подій з позиції відновлення справедливості в суді, встановлення миру, вибудовування тонких стратегій зміцнення демократії та свободи дає можливість зміцнити позиції серйозних дорослих людей, що зберігають вірність ідеалам свободи й демократії. Це час пожинання плодів того, що було посіяне в березні 2022. Час отримувати по заслугах. 7 листопада 2022 фаза точного спадного квадрата Венери в Скорпіоні з Сатурном у Водолієві: напруження всіх сил суспільства заради того, щоб оцінити масштаби наслідків війни та руйнування, оцінити масштаби допомоги постраждалим за ідеали гуманізму, свободи й демократії. Період гострої кризи в політиці, подібний до періоду 18 червня 2022. Відмінність лише в тому, що противники свободи та демократії знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб заощадити те, що залишилося від ресурсу, і дочекатися послаблення опонентів. 1 грудня 2022 фаза точного спадного секстиля Венери в Стрільці з Сатурном у Водолієві: події на політичній арені спонукають оцінити вірність законам міжнародного права, що допомагає зміцнити економіку та підвищити надійність кордонів. 21 січня 2023 точна кон’юнкція Венери та Сатурна у 25 градусі Водолія: починається новий цикл, пов’язаний з укріпленням в суспільстві таких цінностей як демократія, парламентаризм, гуманізм, наука, свобода та незалежність.

Нинішній цикл Венера/Нептун розпочався 27 квітня 2022 у 25 градусі Риб. Цикл пов’язаний з віддзеркаленням уявлень про красу і гармонію в таких сферах життя як антропологія, історія цивілізації, культурологія, міфологія, мистецтво, висока мода. Фаза кон’юнкції тривала до червня 2022, і лише після 17 червня почали потроху проявляти себе в суспільстві витвори мистецтва, що відбивали сподівання і мрії, зароджені навесні 2022. 17 червня 2022 фаза точного висхідного секстиля Венери в Тельці з Нептуном у Рибах: оцінка того, що відбувається з матеріальними ресурсами, з фінансами, з цінними для суспільства персонами, з цінностями вищого порядку як то гідність і честь, допомагає здатним знатися на тонкощах втілювати мрії та сподівання колективів у витворах мистецтва. 13 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Венери в Близнятах з Нептуном ретроградним у Рибах: гостра криза, гострий конфлікт, коли нереалістичні мрії стикаються з оцінкою суспільства, пов’язаною з новою інформацією, аналітикою, критикою з позиції фінансів, партнерства, етики та естетики. 7 серпня 2022 фаза точного висхідного трина Венери в Ракові з Нептуном у Рибах: стрімкий розвиток подій, коли оцінка подій, пов’язаних з безпекою, батьківщиною, національною культурою і традицією, відкриває легкі можливості для прояснення заплутаних ситуацій та викриття містифікацій. 23 вересня 2022 фаза точної опозиції Венери в Діві з Нептуном в Рибах: оцінка сподівань і мрій з позиції повсякденного труда, військової та державної служби, малого й середнього бізнеса, охорони здоров’я, початкової освіти, тонкого точного інтелектуального труда. Протистояння в суспільстві через розчарування, через втрату ілюзій або через намагання видати бажане за дійсне через створення містифікацій. 9 листопада 2022 фаза точного спадного трина Венери в Скорпіоні з Нептуном у Рибах: оцінка надій та сподівань з позиції подолання наслідків війни та руйнувань дає можливість облишити нереалістичні очікування, що виникли в суспільстві у квітні 2022. Це час пожинання плодів того, що було посіяне у квітні 2022. Час отримувати по заслугах. 3 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Венери в Стрільці з Нептуном ретроградним в Рибах: напруження в суспільстві через необхідність давати оцінку ілюзіям та сподіванням з позиції законів міжнародного права та міжнародних відносин. Період гострої кризи надій на порятунок, подібний до періоду 13 липня 2022. Відмінність лише в тому, що творці містифікацій знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб підготуватися до нового обману. 27 грудня 2022 фаза точного спадного секстиля Венери в Козерогові з Нептуном в Рибах: події, пов’язані з викриттям обману, спонукають оцінювати труднощі на обраному довготривалому шляху до мети й будувати плани порятунку на майбутнє. 15 лютого 2023 точна кон’юнкція Венери та Нептуна у 25 градусі Риб: починається новий цикл, пов’язаний з віддзеркаленням уявлень про красу і гармонію в таких сферах життя як антропологія, історія цивілізації, культурологія, міфологія, мистецтво, висока мода.

Нинішній цикл Венера/Юпітер розпочався 30 квітня 2022 у 28 градусі Риб. Цикл пов’язаний з розвитком суспільства, культурою, добробутом, мирним життям через повагу до цінностей в гуманітарній сфері: історія цивілізації, філософія, міфологія, антропологія, культурологія, релігієзнавство, історія мистецтва, музика, живопис, література, мода. Цикл пов’язаний з розширенням кордонів картини світу через мистецтво, цивілізовану поведінку, співробітництво на паритетних засадах. 28 червня 2022 фаза точного висхідного секстиля Венери в Близнятах з Юпітером в Овні: обізнані критично мислездатні люди дають оцінку можливостям досягнення миру через переваги цивілізованих сил на полі бою, що допомагає розв’язувати задачу досягнення миру. 24 липня 2022 фаза точного висхідного квадрата Венери в Ракові з Юпітером в Овні: гостра криза в питаннях досягнення миру через необхідність витрачати великі кошти та матеріальні ресурси, щоб убезпечити безпеку, захищеність, комфорт. Оцінка подій, що стосуються національної культури й традицій, історії рідного краю, національної спадщини змушую активно боротися за відстоювання законів міжнародного права. 17 серпня 2022 фаза точного висхідного трина Венери в Левові з Юпітером ретроградним в Овні: події в галузі фінансів і матеріальних ресурсів розвиваються стрімко, на шляху творчості компетентних персон немає перепон, які стримували б процес захисту законів міжнародного права. 1 жовтня 2022 фаза точної опозиції Венери в Терезах із Юпітером ретроградним в Овні: оцінка витрачених протягом пів року на миротворство коштів та матеріальних ресурсів з позиції партнерства, громадського життя, мистецтва, дипломатії, тонких стратегій. 14 листопада 2022 фаза точного спадного трина Венери в Скорпіоні з Юпітером ретроградним в Рибах: підпірка, що утримувала статус кво в суспільстві, рухнула, – стрімко розвиваються події, обумовлені необхідністю надавати допомогу тим, хто долає наслідки війни та руйнування, хто перебуває в маргінальній ситуації. Це час, коли витрати на відновлення миру та здійснення законів міжнародного права винагороджуються глибоким прагненням цивілізованих людей до миру і розкриттям таємниць смертельно небезпечних ворогів. 8 грудня 2022 фаза точного спадного квадрата Венери в Стрільці з Юпітером в Рибах: напруження всіх сил цивілізованого суспільства заради того, щоб знайти шляхи рятування та утвердити закони міжнародного права. Період гострої кризи в процесі встановлення миру, подібний до періоду 24 липня 2022. Відмінність лише в тому, що це завершальний етап процесу відновлення миру в цьому циклі й відчувається втома суспільства і нестача ресурсу. 3 січня 2023 фаза точного спадного секстиля Венери в Водолієві з Юпітером в Овні: підбиваються підсумки цього циклу миротворства, оцінюються можливості та вибудовуються плани на наступний миротворчий цикл. Здобуті суспільством в процесі відновлення миру цінності остаточно інтегрують в систему моралі та вірувань, картина світу змінилася, її кордони розширилися. 2 березня 2023 точна кон’юнкція Венери і Юпітера в 13 градусі Овна: починається новий цикл, пов’язаний з відновленням миру через вкладення коштів, матеріальних ресурсів та активності суспільства в такій сфері: військова справа, спорт, підтримка і захист порядку в державі, рятувальна служба, пожежна служба, будівництво, хірургія, праця з механізмами та технікою, виготовлення зброї, нові ризиковані проєкти, підвищення рівня професійної майстерності.

З 10 грудня 2022 до 3 січня 2023 Венера в Козерогові. В цей час в громадському житті, в партнерстві, в стосунках з коханими слід бути дисциплінованими, зосередженими на досягненні мети. Щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя і бути в добрих стосунках з важливими для нас людьми, варто розвивати у себе такі якості: стратегічне бачення, серйозність, надійність, вірність, вміння високо цінувати свій і чужий час, вміння економити сили на довгій важкій дистанції до мети. У соціальних ситуаціях, у партнерстві, у любові, у фінансових справах в пригоді стануть обережність, стриманість, самоконтроль.

22 грудня Венера в Козерогові в трині до ретроградного Урану в Тельці. Нинішній цикл Венера/Уран розпочався 11 червня 2022 у 17 градусі Тельця. Цикл пов’язаний з прибутками через розробку та застосуванням досягнень науки й передових технологій в галузі природних ресурсів, здоров’я як ресурсу, в галузі створення матеріальних форм та розв’язання проблеми голоду, розв’язання проблеми бідності. Цикл пов’язаний з геніальними осяяннями, які відбуваються в результаті союзів та партнерства людей, яких об’єднує ідея розвитку науки та прогресивних реформ. 1 серпня 2022 фаза точного висхідного секстиля Венери в Ракові з Ураном у Тельці: оцінка того, що відбувається з безпекою людей на їхній території, з національною культурою та історичною спадщиною, допомагає науковцям, експериментаторам, винахідникам, інженерам створювати необхідні технології. 26 серпня 2022 фаза точного висхідного квадрата Венери в Левові з Ураном в Тельці: гостра криза в галузі науки та технологій через необхідність докладати великих культурологічних та фінансових зусиль, щоб змусити керівників різного рівня нести відповідальність за те, як саме вони використовують передові технології й досягнення передової науки. Оцінка відповідальності, компетентності, лідерства, керування та контролювання. 19 вересня 2022 фаза точного висхідного трина Венери в Діві з Ураном в Тельці: витрати на впровадження передових технологій в галузі тонкої точної інтелектуальної праці, військової та державної служби, малого й середнього бізнесу, охорони здоров’я, початкової освіти – це гарні інвестиції, що забезпечать добробут в майбутньому. 5 листопада 2022 фаза точної опозиції Венери в Скорпіоні з Ураном ретроградним в Тельці: оцінка значення застосованих протягом пів року передових технологій з позиції надання допомоги іншим у подоланні кризи та наслідків війни, розслідування кримінальних злочинів, реанімації та реабілітації. 21 грудня 2022 фаза точного спадного трина Венери в Козерогові з Ураном ретроградним в Тельці: оцінка використання передових технологій з метою зміцнення кордонів держав, зміцнення великих виробництв, досягнення мети в довгостроковій перспективі у важких умовах. Це час, коли витрати на впровадження передових технологій та досягнень передової науки винагороджуються усуненням перешкод на шляху до цілі. 14 січня 2023 фаза точного спадного квадрата Венери в Водолієві з Ураном в Тельці: напруження в цивілізованих суспільствах заради того, щоб нові технологічні ідеї втілити в конкретних матеріальних формах. Період гострої кризи в процесі розв’язання питань голоду, бідності, відновлення зруйнованих матеріальних форм за допомогою передової науки та технологій. Період подібний до періоду 26 серпня 2022. Відмінність лише в тому, що це завершальний етап фінансування розробки й втілення необхідних технологічних засобів і відчувається втома в суспільстві. 7 лютого 2023 фаза точного спадного секстиля Венери в Рибах з Ураном в Тельці: підбиваються підсумки витрат на розвиток наукової, інженерної, колективної роботи, осмислюються і вибудовуються плани витрат на наступний цикл. Технологічні та наукові винаходи остаточно інтегрують в систему цінностей. 30 березня 2023 точна кон’юнкція Венери й Урана у 17 градусі Тельця: починається новий цикл, пов’язаний з прибутками через розробку та застосуванням досягнень науки й передових технологій в галузі природних ресурсів, здоров’я як ресурсу, в галузі створення матеріальних форм та розв’язання проблеми голоду, розв’язання проблеми бідності. Цикл пов’язаний з геніальними осяяннями, які відбуваються в результаті союзів та партнерства людей, яких об’єднує ідея розвитку науки та прогресивних реформ.

Цикли Марса. Професійна майстерність, цілеспрямовані дії

Марс в Близнятах в трині до Сатурна в Водолії: директний Марс з 13 вересня, пік аспекту 28 вересня, 29 жовтня Марс ретроградний, пік 28 листопада до 14 грудня ретроградний Марс. Директний Марс з 11 березня 2023, пік аспекту 30 березня, до 16 квітня 2023.

Нинішній цикл Марс/Сатурн розпочався 4 квітня 2022 у 23 градусі Водолія. Цикл пов’язаний із захистом кордонів, забезпеченням порядку і дотримання законів в ситуації, коли є загроза демократії, парламентаризму, гуманізму, науці, свободі та незалежності. Фаза кон’юнкції тривала до літа 2022, і лише після 27 червня конкретні перешкоди й важкі обов’язки проявили в суспільстві важливість зміцнення свободи й демократії за допомогою армії, зброї, високої професійної майстерності. 27 червня 2022 фаза точного висхідного секстиля Марса в Овні з Сатурном ретроградним у Водолієві: конкретні практичні дії з кінцевою метою в політичному житті допомагають дорослим людям згуртуватися навколо ідеї свободи, незалежності, гуманізму та отримати підтримку на це зміцнення та захист з боку військових, майстрів свого діла, сміливих людей. Це допомагає використовувати для захисту та зміцнення свободи та демократії передові наукові технології. 7 серпня 2022 фаза точного висхідного квадрата Марса в Тельці з Сатурном ретроградним у Водолієві: гостра криза, гострий конфлікт в політичному житті, коли доводиться докладати величезних зусиль військовим та майстрам свого діла для захисту фінансової системи, аграрного бізнесу, матеріальних цінностей і цінних в суспільстві персон в умовах загрози свободи й демократії. 28 вересня 2022 фаза точного висхідного трина Марса перед ретро фазою в Близнятах з Сатурном ретроградним у Водолієві: стрімкий розвиток подій на політичній арені, коли військова аналітика відкриває легкі можливості для військових і професіоналів з метою захисту свободи й демократії. 20 липня 2023 фаза точної опозиції Марса в Діві з Сатурном ретроградним у Рибах: максимальна напруга в боротьбі з загрозою свободі та демократії. Добре видно містифікації та підривну діяльність ворогів демократії та свободи. Добре видно активні дії військових та майстрів свого діла в таких галузях як військова та державна служба, малий та середній бізнес, тонка точна інтелектуальна праця, охорона здоров’я. Дається оцінка всіх необхідних дій для захисту та зміцнення свободи й демократії. Оцінка виконання обов’язку політиками і впливовими персонами. 13 жовтня 2022 фаза точного спадного трина Марса в Скорпіоні з Сатурном ретроградним у Рибах: конкретні практичні дії, пов’язані із подоланням наслідків війни та руйнування, із наданням військової та професійної допомоги, із протидією корупції та криміналу, дають можливість зміцнити позиції серйозних дорослих людей, що зберігають вірність ідеалам свободи й демократії. Це час пожинання плодів того, що було посіяне у квітні 2022. Час отримувати по заслугах. 25 листопада 2023 фаза точного спадного квадрата Марса в Стрільці з Сатурном у Рибах: напруження всіх сил у військових та майстрів свого діла заради того, щоб відновити закони міжнародного права, перемогти у боротьбі за ідеали гуманізму, свободи й демократії. Період гострої кризи в процесі захисту кордонів, стабільності в суспільстві, забезпечення дотримання законів. Період подібний до періоду 7 серпня 2022 . Відмінність лише в тому, що противники свободи та демократії знесилені, гостро потребують паузи в протистоянні, щоб заощадити сили, накопичити зброю дочекатися послаблення опонентів. 9 січня 2024 фаза точного спадного секстиля Марса в Козерогові з Сатурном у Рибах: події на арені політичної боротьби спонукають зберігати вірність поставленій меті і продовжувати боротьбу, що допомагає підвищити надійність кордонів, виставити захист від підривної діяльності ворогів зсередини демократичного табору. 10 квітні 2024 точна кон’юнкція Марса та Сатурна у 15 градусі Риб: починається новий цикл, пов’язаний із захистом кордонів, забезпеченням порядку і дотримання законів в ситуації, коли є загроза таємної підривної діяльності з боку ворогів демократії.

Цикли Юпітера. Закон і право, система вірувань, розширення можливостей

Фаза секстиля, що зростає, циклу Юпітер/Сатурн. Цикл пов’язаний зі створенням та еволюцією соціальних структур в сенсі колективної національної єдності. Нинішній цикл почався 21 грудня 2020 року в 1 градусі Водолія. Це вельми важливий цикл, бо він знаменує Велику Мутацію в стихії Повітря – основний зсув у пріоритетах та орієнтації світу. Новий цикл в знаку Водолія вказує на те, що наступні 20 років суспільство розвиватиметься в плані національної єдності через об’єднання навколо ідеї демократії, свободи, парламентаризму, прогресивних реформ, розвитку науки й технологій, колективної праці. Фаза кон’юнкції тривала до квітня 2022, і лише після 18 червня 2023 конкретні ідеї нового циклу вперше проявлять себе в матеріальних формах.

З 23 лютого 2022 до 14 січня 2023 фаза точної кон’юнкції циклу Юпітер/Нептун. Цикл пов’язаний зі сподіваннями та сліпими надіями на процвітання, сподіваннями на щасливий збіг обставин і спасіння. Цикл пов’язаний з ідеєю комунізму та з плановою економікою. Він пов’язаний з нереалістичними сподіваннями на зростання добробуту, з безпідставним оптимізмом в економіці, з побудовою відірваних від реальності планів типу “Журавель в небі”, що призводять до шаленої інфляції. Ідеали нинішнього циклу – подолання саморуйнування, викриття містифікацій, прояснення заплутаних ситуацій, викриття брехні, протидія п’ятій колоні, викриття таємних ворогів, протидія підривній діяльності ворожих силових структур, пошуки шляхів Спасіння, подолання наслідків саморуйнування, лікування важких хвороб, рятування біженців і вигнанців, прояви милосердя, волонтерство, лікування психологічних травм, мистецтво, висока мода, література, поезія, міфологія, антропологія. Перші ознаменування цього циклу ми побачимо на рівні подій матеріального світу з весни 2024 року – секстиль, що росте.

З 7 квітня 2022 до 22 січня 2023 точний секстиль фази секстиля, що зростає, циклу Юпітер/Плутон (цикл 12 років). Нинішній цикл, як і цикл 2007 року пов’язаний зі зростанням міжнародного тероризму, оскільки символізує розвиток плутократичної й політичної влади. Він пов’язаний з такими явищами як корупція у структурах державної влади, із проникнення у владні структури кримінальних персон. Нинішній цикл Юпітер/Плутон розпочався 4 квітня 2020 року у 25 градусі Козерога.

З 20 грудня 2022 до 16 травня 2023 Юпітер в Овні. В цей час в суспільстві нові можливості будуть у тих людей, яким притаманні такі риси характеру: сміливість войовничість, спортивність. майстерність, вправність, активність, енергійність, фізична сила, рішучість. Вміння розпочинати кардинально нові сміливі проєкти. Вміння відстоювати справедливість та боротися за власні інтереси. Люди інтегруюся у світі завдяки власним бійцівським якостям: відвага, здатність конкурувати й перемагати, військова та професійна майстерність. Це час кардинально міняти власні філософські позиції, коли виявляється, що вони хибні. Ідеал в суспільстві: здатність діяти на власний розсуд, боротися й перемагати. Особиста свобода і самоствердження.

Цикли Сатурна. Покарання за порушення закону, обов’язок, система захисту й надійність кордонів

Фаза квадрата, що падає, циклу Сатурн/Уран. З 10 лютого 2020 до 27 грудня 2022 точний аспект. Нинішній цикл Сатурн/Уран розпочався у 1988 в знаку Стрільця. Цикл символізує процес правого крыла, консервативний та авторитарний, з наголосом на политиці Порядку. Цикл пов’язаний з розвитком «імперіалістичних тенденцій та капіталізмом». Він є критичним в припливах і відливах інвестицій і виробництва у важкій промисловості та довгий час домінував над США. В широкому сенсі його можна вважати пов’язаним із практичним «приземленням» блискучих ідей, осяянь, винаходів, прогресивних реформ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає