Кон’юнкція Марс/Плутон в Козерогові

У 2008 транзитний Плутон зайшов до знаку Козеріг. І відтоді кожні два роки транзитний Марс єднається з Плутоном. Ми бачимо, як багато астрологів пояснюють початок бомбардування московією України 24 лютого 2022 з’єднанням Марса з Плутоном у Козерогові. Я б воліла бачити поряд із цим астрологічним поясненням ще одне: астрологічне пояснення того, чому попередні єднання Марса з Плутоном в Козерогові, що мали місце з 2008 року, не супроводжувалися бомбардуванням московією Києва. Я також воліла б побачити астрологічне обґрунтування того, що анексія московією Криму у 2014 році відбулася не в межах єднання Марса з Плутоном. Що я хочу сказати цим дописом? Лише одне: астрологам варто досліджувати астрологічні феномени, а не намагатися вражати публіку натягуванням пінки на кисіль.

Тетяна Білишко: – Наразі точна квадратура Марсу з Плутоном, можливий повторний обстріл аес, як було з Запорізькою аес. А в Україні – 4 аес. На мою думку, Рівненська та Хмельницька аес теж потребують підвищеної уваги.

Ольга Іванець: – Тетяна Білишко, Маю уточнити щодо використання мунданних аспектів у прогнозуванні. Ми завжди відштовхуємося від гороскопа натива, коли прогнозуємо. У цьому випадку від гороскопа України. В гороскопі України немає мажорних аспектів між Марсом і Плутоном. Відповідно мунданна квадратура Марс/Плутон не є резонансною щодо гороскопа України. Крім того, атомні електростанції належать не до символізму Плутона, як помилково вважав Подводний, а до символізму Урана, як аргументовано вважають західні астрологи, зокрема британські у відомій в книзі “Світові гороскопи”. Між Марсом і Ураном в гороскопі України немає мажорних аспектів. Крім того, зараз транзитний Уран в гороскопі України не активний.

2 липня 2022 транзитний Уран в гороскопі України не активний

Тетяна Білишко: – Ольга Іванець, Ви не уважно прочитали мій коментар. Я пишу про можливий повторний обстріл Запорізької аес, В ніч на 4 березня обстріл був на кон’юнкції Марса з Плутоном. Наразі маємо квадратуру цих планет. Повтор ситуації можливий. Якою конфігурацією ви поясните обстріл 4 березня?

Ольга Іванець: – Тетяна Білишко, поясню години зо дві, зараз я в спортклубі. І ще: ваша аргументація твердження про мою неуважність не містить аргументу. Крім того, якщо вам потрібно, можу обґрунтовано довести, що ваше обвинувачення мене в неуважному читанні є психологічною проекцією. Це, звісно, займе мій час. Але в якості самореклами можу піти на так жертву. То вам потрібно про вашу проблему психопроекцій чи ні?

Щодо кон’юнкції Марс/Плутон в Козерогові і фазах цього циклу у зв’язку з агресією РФ проти України, розпочатою вранці 24 лютого 2022 року я публікувала 7 Квітня 2022:

– У 2008 транзитний Плутон зайшов до знаку Козеріг. І відтоді кожні два роки транзитний Марс єднається з Плутоном. Ми бачимо, як багато астрологів пояснюють початок бомбардування московією України 24 лютого 2022 з’єднанням Марса з Плутоном у Козерогові. Я б воліла бачити поряд із цим астрологічним поясненням ще одне: астрологічне пояснення того, чому попередні єднання Марса з Плутоном в Козерогові, що мали місце з 2008 року, не супроводжувалися бомбардуванням московією Києва. Я також воліла б побачити астрологічне обґрунтування того, що анексія московією Криму у 2014 році відбулася не в межах єднання Марса з Плутоном. Що я хочу сказати цим дописом? Лише одне: астрологам варто досліджувати астрологічні феномени, а не намагатися вражати публіку натягуванням пінки на кисіль.

Ваше запитання до мене: “Якою (астрологічною) конфігурацією ви поясните обстріл 4 березня (Запорізької аес)?” З 24 лютого 2022 РФ не припиняє обстрілів території України, вона обстрілює всі об’єкти на нашій території без виключення, в тому числі й АЕС. Я можу пояснити перехід РФ до чергової гарячої фази війни проти України 24 лютого 2022 наслідками тих процесів в житті керівництва РФ, що відбувалися протягом дії аспекту квадратури транзитного Нептуна до Сонця в гороскопі Російського суверенітету. Сонце в цьому гороскопі в позиції Перегрін, тому будь-які транзити вищих планет до нього потужно стимулюють імперські амбіції цієї територіальної імперії держави-терориста. Чому атакувала Україну саме зараз? Відповідь лежить в площині свободи волі: з 2014 року провела вдалу спецоперацію по створенню необхідних для вдалого вторгнення обставин в Україні. Чому не вдався бліцкриг? Помилилися в розрахунках: щиро вважають українців і росіян одним народом з усіма наслідками цього ототожнення.

квадратура транзитного Нептуна до Сонця в гороскопі Російського суверенітету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає