Опозиція транзитного Нептуна до натального Марса України

Опозиція транзитного Нептуна до натального Марса України 2022- 2023 роки

Опозиція транзитного Нептуна до натального Марса України – період між 23 березня 2022 і 21 грудня 2024. Фаза Творіння 28 травня – 29 липня 2022, реакція на події: здивування (Що це таке?), заперечення (Цього не може бути з нами, бо цього не може бути в принципі), агресія (Щоб у вас пір’я в роті поросло, кляті звірюки!), скорбота (…). Фаза Здійснення 18 січня – 16 травня 2023, пік аспекту 17 березня 2023, реакція на події: повсякденний труд, повсякденна боротьба, звичні планомірні наполегливі зусилля (застосування професійної майстерності у повсякденному житті з метою досягнення конкретного бажаного результату). Фаза Розчинення 14 серпня 2023 – 11 березня 2024, реакція на події: осмислення в ретроспективі, узагальнення, висновки (досвід застосування професійної майстерності в боротьбі за досягнення мети остаточно інтегрується до психіки).

Що відбувається? Українська політична нація захищає свої інтереси. В який спосіб? Воює з ворогом (військова служба), виконує громадянські повсякденні обов’язки (державна служба, малий і середній бізнес, освіта, медична служба, тонка точна інтелектуальна праця, домашні тварини, виготовлення зброї та робочих інструментів). В світі Україна проявляє себе в такий спосіб, що щезають фантазії і містифікації щодо української державності: прояснюються заплутані ситуації, розвінчується брехня, всім стають видимі дії внутрішніх ворогів української державності та підривна діяльність ворожих спецслужб. Своїми героїчними діями, боротьбою, роботою українці надихають світ , спонукають до найкращих проявів людяності.

Що буде? Україна подолає саморуйнування і оману, інтереси української політичної нації у творенні української держави будуть досягнені.Транзитний Нептун в опозиції до натального Марса в гороскопі України, де Марс управитель 1 дому інтересів політичної української нації. До символізму Нептуна в астрології належать хімічні речовини, зокрема отрута.

В гороскопі України Нептун управитель 12 дому таємних ворогів розташований в 10 домі цілей нації. В період дії транзиту Нептуна до натального Марса в гороскопі України вірогідні події, що свідчать про те, що таємні вороги можуть використовувати проти української політичної нації, щоб знищити українську державу, різноманітні важелі впливу, які пов’язані з такими речами: продукти хімічної промисловості, продукти перероблення нафти й газу, постачання нафти й газу, способи транспортування нафти й газу, морські перевезення, застосування містифікацій (створення міфів, пропаганда, навмисне введення в оману), застосування спецслужб для підривної діяльності в середині України). Але оскільки в гороскопі України немає мажорних аспектів між Марсом і Нептуном, а в гороскопі суверенітету РФ Марс у квадратурі з Нептуном, ми можемо говорити, що застосування всіх цих речей проти України не матиме для України масштабних руйнівних наслідків, а от для РФ наслідки будуть катастрофічними, настільки критичними, що призведуть до руйнування цілісності держави московитів як територіальної імперії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає