Десятий дім гороскопа особистості

Коли ви слідуєте за зіркою, тобто, за високим ідеалом, що кличе вас у подорож 9 дому, ви потрапляєте в нові для вас землі 10 дому – в землі, де ви ще не були, і ви не знаєте, що там робити. Географічно це може бути переїзд до Африки, наприклад. Але слід думати про подорож 9 домі з більш абстрактної точки зору. Коли ви йдете до чужих земель, тобто, робите щось нове для вас, наприклад, коли у вас нова робота, коли ви вступили до університету, коли у вас склалися нові стосунки, – все це для вас нова неосвоєна територія, хоча фізична географія та сама. Ми живемо не лише у просторі, а й у часі. Коли у вас нова робота, ваша звична територія перестає бути такою, особливо коли ви вийшли з зони комфорту, і ви почуваєтеся так, ніби ви не на своєму місці. Що з цим робити, якщо територія, де ви опинилися, містить хоча б якісь добрі можливості? Найкращий спосіб – підняти планку власної мети якомога високо, опанувати себе, говорити правду, робити щось складне – все це разом, і це найкращий спосіб освоювати нову територію. І чим більш якісними будуть ваші дії, тим швидше ви опануєте цю територію. Ви можете рухатися вперед із вражаючою швидкістю, якщо ви можете прийти в нову землю і довести, що ви тут здатні принести користь людям, для яких це має значення. Так, ви можете опинитися на роботі, де вас каратимуть за те, за що слід винагороджувати, – тікайте звідти, бо це не місце для роботи, а пекло, і знайдіть місце, де ваша майстерність і виконання обов’язку буду винагороджуватися. Десятий дім гороскопу відповідає принципу Концентрації Уваги та Надійності. Ключові слова: обов’язок, повинність, честь, пошана, повага, визнання, репутація, структури влади, високе становище в суспільстві, життєва мета, ціль, покликання, почуття обов’язку, відтермінування, обмеження, несприятливі умови, труднощі, найбільший страх. Заняття, стан: зосередженість, економія сили на довгій важкій дистанції, самодисципліна, обмеження себе, терпіння, довге терпляче очікування, аскетизм, нудьга, депресія, туга, цинічна байдужість, втрата смаку життя, занадто великі навантаження при просуванні до мети, великий бізнес, політика, еліта в суспільстві, керівництво державою, земельна олігархія.

– Яким саме принципом я маю керуватися, коли намагаюся витримати драматичні переживання і досягти високої мети? (Принцип планети, що керує 10 домом, її розташування в знаку).

– В якій конкретно сфері життя мені слід втілювати цей принцип в життя? Де саме мені слід реалізовувати власну життєву мету? Чим саме мені займатися заради високого становища в суспільстві, визнання і винагороди? (Планета-управитель 10 дому в домі).

– Що допомагає і що заважає мені на шляху досягнення високої мети? (Мажорні аспекти управителя 10 дому).

– Які принципи я можу реалізувати, коли займаюся вирішенням питання кар’єри, статусу, репутації? (планети в 10 домі).

– Які якості мені варто проявляти, щоб просунутися в кар’єрі? (Планети в знаках у 10 домі).

– Що допомагає і що заважає мені реалізовувати себе в кар’єрі? (мажорні аспекти планет у 10 домі).

– В яких сферах життя мені варто шукати можливості для того, щоб просунутися в кар’єрі? (доми, якими керують планети в 10 домі).

– Які якості мені слід розвивати, щоб долати внутрішні страхи та бар’єри на шляху до високої мети? (Сатурн в знаку).

– Що мені робити, щоб подолати внутрішні страхи та бар’єри, а також зовнішні перешкоди на моєму шляху до високої мети? (Сатурн в домі).

– Що допомагає і що зважає мені наважитися зробити щось значуще заради досягнення високої цілі в житті? (мажорні аспекти Сатурна). – Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб не боятися жити, усвідомлюючи трагізм життя? (дім, куспід якого розташований в знаку Козеріг).

– Які принципи мені варто реалізовувати, щоб бути стійкою та дисциплінованою людиною на шляху до високої мети? (Планети в знаку Козеріг). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Козеріг). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для застосування мого досвіду подолання страхів і перешкод? (доми, якими керують розташовані в Козерогові планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає