Дев’ятий дім гороскопа особистості

Як зауважує доктор Джордан Пітерсон, вам не слід недооцінювати доцільність встановлення цих обмежених стосунків із ідеалом і намагань жити в правді, коли ви націлюєтеся на вищий ідеал. В цьому немає нічого, крім того, що підсилює вас і є позитивним. Саме це вам необхідно, щоб протидіяти катастрофі та невизначеності життя. Дев’ятий дім гороскопу відповідає принципу Встановлення Зв’язку з Богом, принципу Служіння Високому Ідеалу. Ключові слова: божественна присутність, віра, вірність заповіту, вищі ідеали, незаслужене везіння, щасливий збіг обставин, безцінний подарунок долі. Заняття, стан: молитва як діалог з Богом, слідування вищому ідеалу, формування світогляду, отримання вищої освіти, видавнича справа, законотворчість, юриспруденція, міжнародне право, вихід у більш високий соціальний шар, добробут вищий за середній, капіталізм, розкіш, багатство, подорож у невідомі краї, розширення світогляду, розширення кордонів картини світу, зміна світогляду, успіх; те, чим пишаються; переживання щастя.

– Яким саме принципом я маю керуватися, коли намагаюся зберегти віру у вищий ідеал і слідувати йому, щоб витримати драматичні переживання і досягти високої мети? (Принцип планети, що керує 9 домом, її розташування в знаку).

– В якій конкретно сфері життя мені слід втілювати цей принцип в життя? Де саме мені слід служити високому ідеалу? Чим саме мені займатися заради високого ідеалу? (Планета-управитель 9 дому в домі).

– Що допомагає і що заважає мені на шляху служіння високому ідеалу? (Мажорні аспекти управителя 9 дому).

– Які принципи я можу реалізувати, коли формую власний світогляд? (планети в 9 домі).

– Які якості мені варто проявляти, щоб зберегти вірність високому ідеалу? (Планети в знаках у 9 домі).

– Що допомагає і що заважає мені зберігати вірність високому ідеалу? (мажорні аспекти планет у 9 домі).

– В яких сферах життя мені варто шукати можливості для того, щоб наблизитися до високого ідеалу, якого я прагну? (доми, якими керують планети в 9 домі).

– Які якості мені слід розвивати, щоб бачити вищий сенс мого існування? (Юпітер в знаку).

– Що мені робити, щоб побачити вищий сенс мого життя? (Юпітер в домі).

– Що допомагає і що зважає мені наважитися зробити щось значуще заради втілення свого ідеалу в життя? (Мажорні аспекти Юпітера). – Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб пишатися собою і переживати щасливі миті? (дім, куспід якого розташований в знаку Стрілець).

– Які принципи мені варто реалізовувати, щоб відчувати натхнення вищим ідеалом? (Планети в знаку Стрілець). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Стрілець). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для застосування мого досвіду розширення кордонів картини світу? (доми, якими керують розташовані в Стрільці планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає