Шостий дім гороскопа особистості

Від того, наскільки добре ви вмієте жити кожного дня за розкладом, виконуючи одну й ту саму звичну повсякденну роботу, залежить стан вашого здоров’я, якість вашого мислення, любов до вас інших людей, потреба інших людей співпрацювати з вами, а також ваша здатність почуватися щасливою людиною і конструктивно використовувати подарунки долі та вдалий збіг обставин. Шостий дім гороскопу, як і третій дім, відповідає принципу Раціонального мислення.  Ключові слова: здатність розрізняти предмети, явища і поняття; здатність ідентифікувати; здатність структурувати; здатність наводити лад; комбінаторні здібності, здоровий глузд, логіка, самостійна думка, понятійне мислення, інтелект, мова, інформація, новина, повідомлення, плітки, ЗМІ, засоби зв’язку, спілкування, обмін думками, паперова робота, засоби пересування, транспорт, дороги, оргтехніка, канцелярські принади, молодь, студентство, службовці, помічники, робочі інструменти, торгівля, посередництво. Заняття: повсякденні рутинні обов’язки, життя за сталим розкладом, турбота про підтримку здоров’я, наведення ладу, упорядкування; турбота про підтримку порядку, чистоти і гігієни; тонка точна інтелектуальна робота, медицина, освіта і виховання, домашні тварини, військова і державна служба, малий і середній бізнес.

–              Який саме принцип я маю застосовувати, коли намагаюся впорядкувати своє повсякденне життя, щоб воно не розвалювалося на шматки і не псувало моє здоров’я? (Принцип планети, що керує 6 домом, її розташування в знаку).

–              В якій конкретно сфері життя мені слід постійно підтримувати порядок, чистоту і гігієну, щоб бути здоровою людиною? Чим саме мені займатися кожного дня? (Планета-управитель 6 дому в домі).

–              Що допомагає і що заважає мені підтримувати здоров’я та виконувати рутинні обов’язки? (Мажорні аспекти управителя 6 дому).

–              Які принципи я можу реалізувати, щоб підтримувати здоров’я, облаштовувати побут, ефективно працювати? (планети в 6 домі).

–              Які якості мені варто проявляти, коли турбуюся про підтримку здоров’я, виконую повсякденні обов’язки, працюю за наймом, перебуваю на службі? (Планети в знаках у 6 домі).

–              Що допомагає і що заважає мені підтримувати здоров’я, наводити лад, виконувати повсякденну роботу? (мажорні аспекти планет у 6 домі).

–              В яких сферах життя мені варто шукати можливості для покращення здоров’я, побуту, умов роботи? (доми, якими керують планети в 6 домі).

–              Які якості мені слід розвивати, щоб турботи про підтримку здоров’я, рутина, повсякденні обов’язки не набридали мені, щоб мені було цікаво цим займатися? (Меркурій в знаку).

–              В якій сфері життя моє вміння організовувати порядок із хаосу принесе мені найбільше користі?  (Меркурій в домі).

–              Що допомагає і що зважає мені дотримуватися правил і ефективно протистояти хаосу? (Мажорні аспекти Меркурія).

–              Яким сферам життя мені варто приділяти увагу, щоб зменшити рівень ентропії? (дім, куспід якого розташований в знаку Діви).

–              На які принципи мені варто спиратися, щоб краще підтримувати порядок? (Планети в знаку Діви). В який спосіб реалізовувати ці принципи? (мажорні аспекти планет в знаку Діви). На які сфери мого життя це вплине, де можуть бути додаткові можливості для зменшення рівня ентропії в моєму житті? (доми, якими керують розташовані в Діві планети).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає