Цикли Венери і салони краси

11 грудня 2019 точна кон’юнкція Венера/Сатурн і 14 грудня точна кон’юнкція Венера/Плутон.

Починається новий річний цикл, пов’язаний зі зміцненням фінансового становища і накопиченням статків. Власне фінансове становище і партнерські стосунки будуть міцні, якщо у нас гарна репутація і високий статус у суспільстві, якщо у нас є визнання і винагороди, якщо ми є людьми зрілими і надійними. В цей час зароджуються ідеї щодо прибутків завдяки репутації та кар’єрі, а також щодо особистих статків, пов’язаних зі знаменитостями світового масштабу або з відомими у вузьких колах персонами, а також із великими фінансовими операціями, таємницями, хірургією, протезуванням, питаннями смерті та народження. Щоб зміцнити фінансове становище, нам знадобиться вміння розподіляти фінансові ресурси на довгій дистанції, а також вміння бачити в глибині соціальних процесів. Ідеї щодо нового джерела прибутку у сфері кар’єри, бізнесу проявлять себе вже у середині січня 2020. Тож будуть сприятливі умови для того, щоб почати їх втілювати в життя.

А ще це час відвідати салон краси високого класу зі сміливими ідеями щодо оновлення стилю, якщо ви людина зріла, серйозна і амбітна.

Галина Коваль: – Дякую за інформацію, прошу підказати, окрім сьогоднішньої дати, дні на грудень – січень, сприятливі для відвідування салонів краси)) дякую Вам!

Астрологиня Ольга Іванець: – Салони краси слід відвідувати постійно і регулярно, а не лише тоді, коли складаються кілька разів на рік вдалі фази циклів Венери. Так само, як ми робимо ритуали щоденної гігієни і щоденних спортивних занять, процедури догляду за красою мають бути постійною щоденною звичкою – це звичайна потреба цивілізованої людини. Бо якщо ви цього не робите на постійній основі, то одноразова акція відвідин салону краси у найсприятливіший із астрологічної точки зору момент не перетворить вас на красуню в чарівний спосіб. Астрологію створили греки для цивілізованих людей, а не для варварів – у варварів вона не працює.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає