Практикувати комунікатику – це заробляти більше

Комунікатика, Вищі Архетипи і групова робота – навіщо ці знання? Відповідь дуже проста: щоб заробляти більше.

Faina Kaplan: “Говорили з експатом, шо наніма українців в ІТ і утримує ІТ компанію у Україні.

“Українці супер розумні + бонус: вони інстаграмогенічні, бо мають чарівну зовнішність – як чоловіки так і жінки. В них є все, щоб стать найбільш потужною силою на міжнародному ринку праці. Але є одне но: вони прекрасно перекреслюють весь свій потенціал через те шо в робочому середовищі поводяться як йобані егоїсти. Можливо це є наслідком совкового багажу і цей егоїзм ім потрібний для виживання, але ізвініть, люди в моєму києвському офісі отримують зарплату чотирі тисячі доларів, чи є тут виживання приоритетом? Може вже пора розслабитись? Мені важко з українцями. Поляки – це зовсім інша категорія. Я готовий платити вісім тисяч доларів тільки за цю додаткову якість: відсутність самозацикленого его. Це так нераціонально: розвинуть потужні мозги, знайти роботу, але зароблять в 2 рази менше, бо ти не хочеш поводитись як людина.”

UPD: Як правильно замітила Yana Rathman в коментарях: в багатьох випадках українці могли б легко відкалібрувать поведінку і не здаватись егоїстичними свинями, якби в них був список реакцій і патернів, шо викликають таке враження. Вони б могли замінить ці патерни на більш продуктивні, шо краще підходять до глобального середовища. Тут навіть не треба мінять стиль життя: просто помінять слова і реакції.

UPD: Ізвініть, шо побезпокоїла

 Сорі, шо непонятно написала. 8 тисяч – це він плате в Києві тим набагатьом, хто має цей необхідний софт скілл. Скіки він плате в Польші – без понятія.

Те шо він каже добре збігається з тим якой я була до того як ознайомилась з американською культурою: самозацикленою свинею, шо не може уявить себе на місці людини, яка зі мною спілкується і приблизно прикинуть як вона мене сприймає. Особливо, якшо від цієї людина залежить моя зарплата.

Він просто здивований, шо українські спеціалісти вже зробили 95% роботи, шоб зароблять 8000, але їм чото в падлу зробить цей лишній крок – 5% і зароблять 8000, і вони не хочуть робить цей досить легкий і безболезнений крок і задовільняються 4000″.

Із коментарів:

“Приклад? Будь ласка – процюю в 9 поверховому офісному центрі в сердці Києва. Щоранку одна картина – хтось заходить в ліфт і, недочекавшись людей, що до ліфта біжать, перед їх носом, натискає на кнопку, закриває двері і йіде на свій “йобаний” 3й поверх. А люди, котрих видно, чи навіть чути, що біжать, ще 5 хвилин чакаюсь на наступний. Дрібничка, але ні! 
І потім, кождного разу, коли виходжу з ліфта, на моє “гарного дня” – гробове “йобане” мовчання. Хоч буркнули б ))
Патерни потрібні – давайте, як “йобані” амеріканці, для початку почнемо на вулиці здороватись з незнайомцями, чи хоча б відповідати цім “йобаным” незнайомцям на їхпривітання!
Гарного всім дня!”

“це правада. Чого вартий нещодавній рейтинг в якому українці бідкаються найбільше за всі нації світу. За результатами опитування, ми жаліємось більше за найвіддаленіших мешканців Африки…тільки українцям усі, все постійно винні….  І що цікаво, на моєму досвіді, найбільш озлоблені та жадібні саме ті українці, у яких все є….і квартири, і дачі, і автівки, і обовязкові відпустки по кілька разів на рік. такі люди завжди “страждають”, “бідують” і не вилазять із синдрому “зубожіння””

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає