Гороскоп на місяць 9 вересня – 9 жовтня 2018

Сонце в ДівіМісячно-сонячний цикл у Діві.

Головна тема місяця: тонка точна інтелектуальна праця, повсякденні обов’язки, рутинна робота, служба, робота за наймом, інструменти для роботи та наймані працівники, колеги по роботі, домашні улюбленці-тваринки, зусилля заради підтримки здоров’я, чистота та гігієна, гімнастика, спортивні заняття. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання почуватися здоровими та бути точними в роботі. Колективний настрій – “Я працюю”. Мета: чіткість, чистота, здоров’я. Задача: прискіпливо перевіряти все. Це дещо клопіткий місяць року, коли ми сортуємо врожай і упорядковуємо все по коробочках, рахуємо і розподіляємо. В цей час нас оточують робітники, ремісники, службовці, лікарі, учителі, природознавці. Відчуваємо, що для нас дуже важливо бути сумлінними, порядними, працелюбними. Більше уваги і часу приділяємо турботі про здоров’я, побуту, роботі. У фокусі уваги опиняються буркотуни, перфекціоністи, педанти. Привертають увагу критики, економісти, бухгалтери, педагоги, програмісти, стоматологи, протезисти, вихователі, експерти, фрілансери та службовці “на зарплатні”. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із тонкою точною інтелектуальною роботою, медициною, армійською та державною службою, фізкультурою. Стають популярними механіки, масажисти, тренери.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018. Пік аспекту 14 квітня і 12 вересня 2018.

На міжнародному рівні у другій декаді вересня дуже сприятливий для важливих рішень, зустрічей, перемовин та дипломатичних зусиль період. Складаються сприятливі умови для перемовин про припинення вогню ( 11 вересня точний зростаючий секстиль Сонце/Юпітер, 13 вересня точний зростаючий секстиль Венера/Юпітер), 16 вересня точний зростаючий секстиль Меркурій/Юпітер). У третій декаді вересня дуже напружені перемовини на міжнародному рівні, важливі новини і зустрічі (23 вересня точна падаюча квадратура Меркурій/Сатурн і 26 вересня точна падаюча квадратура Сонце/Сатурн).

Із 11 вересня до 16 листопада 2018 Марс у Водолієві. В цей час у боротьбі, спорті, професійних заняттях доречно діяти в оригінальний спосіб. Коли потрібно перемогти у боротьбі із супротивником або зробити конкретну дію заради досягнення потрібного результату, варто «вмикати мозок»: шукати інформацію про те, як задачу можна вирішити у найсучасніший спосіб. Варто досліджувати досвід прогресивних майстрів, винахідників, вчених, інженерів. Шукати найсвіжіші інтелектуальні розробки, найпередовіші технології. Якщо не знайшлося нічого, що стало би в нагоді, доведеться винайти власний оригінальний спосіб, як то можна здійснити. У цей час добре вдається роль теоретика конкретних дій. Втілювати власні теоретичні знахідки самотужки може бути не цікаво. Для практичного виконання є інші. У професійній майстерності знадобиться робота теоретика, дослідника, винахідника. Щоб перемагати в цей час, слід діяти за допомогою таких якостей: здатність абстрактно мислити, вміння конструктивно використовувати енергію колективу у боротьбі за справедливість, вміння використовувати новітні технології, вміння використовувати досягнення передової науки, вміння застосовувати прогресивні методи конкретної практичної дії та боротьби.
Сміливість, відвага, сила, майстерність — всі ці якості посилюються в процесі боротьби за абстрактні ідеали, у війні за незалежність, у процесі захисту прав людини. Як слід боротися: ретельно все продумувати, находити нетривіальний раціональний підхід і потім здійснювати свій план холоднокровно та зверхньо.

У сфері спортивних занять, боротьби та професійної майстерності період 9 – 30 вересня 2018 достатньо насичений подіями. Багато несподіванок в роботі та спорті, нетривіальні виклики, оригінальні задачі. Дуже напружений період до 21 вересня – на шляху до перемоги в роботі, спорті, боротьбі постають сили, над якими людина не власна: природні катаклізми, фатальний збіг обставин. Але ви можете не відчути цих перешкод, якщо ваша конкретна практична діяльність не пов’язана із передовими технологіями, інженерією, науковими дослідженнями та експериментами, прогресивними реформами. Загалом в цей період слід бути обережними у будь-якій конкретній практичній діяльності: спорт, робота з механізмами, професійні заняття. Є небезпека травмуватися, потрапити в аварію, зіпсувати техніку через прагнення експериментувати і діяти в дикунський спосіб (повторюється ситуація 16 травня 2018 – 19 вересня 2018 точна падаюча квадратура Марс/Уран). Після 21 вересня події у галузі спорту, професійної діяльності, боротьби розвиватимуться гармонійно. Легко буде у всьому, що стосується інтелектуальної активності, рутинної роботи, тонкої точної праці, роботи за наймом, гігієни, підтримки здоров’я, поїздок на коротку відстань, інструментів, домашніх тварин, знайомств, посередництва і торгівлі (24 вересня 2018 точний падаючий трин Меркурій/Марс). Для боротьби, спорту, професійної майстерності вдало складаються імперативні обставини. Допомагає дружба із керівниками будь-якого рангу від президента до адміністратора, дружба із яскравими творчими особистостями (28 вересня 2018 точний падаючий трин Сонце/Марс). В цей час варто говорити про свою майстерність, досягнення у боротьбі та спорті, знайомитися, виступати з лекціями, давати інтерв’ю, викладати та навчатися новому. Варто рекламувати себе, демонструвати власні професійні навички перед керівниками будь-якого рангу.

Із 9 вересня до 31 жовтня 2018 Венера в Скорпіоні. Потім повертається у ретрофазі до Терезів, а з 2 грудня 2018 знову у директному русі переходить до Скорпіону. Ретрофаза Венери починається 14 вересня у 4 градусі Скорпіона. У період 5 жовтня – 16 листопада Венера рухається ретроградно відносно спостерігача з землі. 16 листопада змінює рух на директний. Фаза ретроградності Венери завершиться 8 грудня 2018.

Цикл Сонце/Венера пов’язаний із розвитком принципу сприйняття на естетичному рівні і з принципом оцінки на етичному. Таким чином, під час Нижньої кон’юнкції 26 жовтня 2018 у 4 градусі Скорпіона починається новий етап еволюції особистої системи цінностей. Таким чином, у період 14 вересня 2018 – 8 грудня 2018 завершується попередній цикл Венера/Сонце, що розпочався у травні 2017 в Овні. У цей час ми маємо справу з результатами циклу, із вдалими та втраченими спробами втілити в життя свої цінності. Якщо під час попереднього циклу були проблеми із естетичною та етичною поведінкою, у цей час вони можуть загостритися. Особливо під час «нижньої кон’юнкції» 26 жовтня 2018, яка символічно створює ситуацію, в якій можна знайти рішення проблеми.

Після періоду ретроградності Венери (проміжок між 5 жовтня і 16 листопада 2018) ми можемо відмітити, що в нашій системі цінностей відбулися суттєві зміни. Ці зміни мають досить широкий спектр: від зміни смаків у їжі та одязі до змін у етиці. Можуть з’явитися нові моделі поведінки, що відображують цінності та етику. При цьому ми можемо віддавати собі звіт про ці зміни чи не помічати їх. Але ретроспективно можна зрозуміти, що періоди ретроградності Венери дають новий напрямок нашому життю.

Зверніть увагу, в якому домі вашого гороскопу сталася Нижня кон’юнкція Сонця з Венерою – 4 градус Скорпіона. Саме у сфері цього дому буде реалізовуватися ваша нова етична система в період до наступної Нижньої кон’юнкції у 14 градусі Близнят 3 червня 2020.

Коли Венера в Скорпіоні, найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження надзвичаних, магічних. Найбільш привабливі молоді жінки: Цирцея. Таємнича, незабутня, сексуально дуже приваблива, потужна, пристрасна і прониклива. Справжнісіньке «втілення гріха». Тінь: Медуза Горгона. У еротиці: глибоко пристрасна звабниця. Щоб виглядати привабливою і почуватися вдоволеною у коханні та соціальних ситуаціях, варто досліджувати питання моди і стилю як із теоретичного боку, так і з практичного. Виграшним буде власний стиль, що вирізняється елегантністю та несе відбиток наукового підходу до створення іміджу. Перевагу варто надати класичному стилю, буржуазному урбаністичному шику. Соціальний образ – Маг, Цілителька, Могутня Володарка. Стиль у мистецтві – сюрреалізм.

Період 9 вересня – 12 жовтня 2018 в цілому не надто сприятливий для заробітків, переважає напруження у фінансовій сфері. Занадто багато пристрасті у ставленні до заробітків і у стосунках (8 вересня і 11 жовтня у ретрофазі Венери точна падаюча квадратура Венера/Марс). Вірогідні конфлікти з партнерами, фінансові невдачі. Можливі витрати через травми, аварії, поламки механізмів. 9-13 вересня 2018 несподіванки у сфері фінансів та партнерства (12 вересня 2018 точна опозиція Венера/Уран). Протистояння із друзями та однодумцями у питаннях естетики та етики. Вірогідні витрати у зв’язку з електронним та електричним обладнанням. Допомагає впоратися з негараздами репутація, статус, особисті досягнення та підтримка з боку впливових персон (13 вересня точний падаючий секстиль Венера/Сатурн).

З 6 до 22 вересня 2017 Меркурій в Діві сприяє тонкій точній інтелектуальній роботі, підтримці здоров’я, здоровому способу життя . Розум в цей час методичний, педантичний. Дуже гарні аналітичні здібності, упорядковане мислення, реалістичне. Вміння точно й безпомилково відділяти практичне від непрактичного, правдиве від хибного, функціональне від нефункціонального. Думка працює чітко, тверезо, методично і послідовно. Вміння розгледіти найдрібніші деталі. Є небезпека надто захопитися деталями, нехтуючи інтересами цілого. Прагнення збирати нові та нові факти заважає зупинитися і, нарешті, зробити узагальнення, синтезувати роздрібнені деталі в єдине ціле. У міркуванні бракує об’єктивності. Тому є проблема отримати користь від знань. Сильний бік — вміння осмислювати рішення тверезо, керуючись критерієм «функціональний – нефункціональний».

До 27 вересня 2018 дуже сприятливий для навчання, спілкування, коротких подорожей період за умови, що ми готові напружуватися заради концентрації на навчанні та обмежити спілкування лише тим, що необхідне для просування в кар’єрі. До 15 вересня 2018 новини, зустрічі, знайомства дають можливість дізнатися правду на противагу брехні. В цей час знання висвітлюють все, що було приховане, не прояснене. У спілкуванні неможливо приховати обман, містифікації. Логіка, критичне мислення протистоїть міфам, фантазіям, нереалістичним очікуванням і хибним планам. Вірогідні ситуації обману і помилок у дорозі, під час знайомств і спілкування. Але критичне ставлення і знання не дадуть схибити, повірити у вигадку. Важливо зберігати розум тверезим, піддавати сумніву все, що викликає підозру, ставити уточнювальні запитання, ретельно перевіряти документи. Застереження: 12-15 вересня не слід вживати алкоголю та інших речовин, що змінюють стан свідомості. В ці дні важливо критично поставитися до будь-яких новин, бо можливі ситуації, коли доведеться викривати брехню та розвінчувати ілюзії (14 вересня 2018 точна опозиція Меркурій/Нептун). До 17 вересня 2018сприятливі умови для подорожей за кордон, для знайомств зі знаменитостями місцевого масштабу та для знайомств зі знаменитостями масштабу світового. Сприятливі умови для спілкування щодо питань туризму, вищої освіти, видавничої справи, реклами (16 вересня точний падаючий секстиль Меркурій/Юпітер і точний падаючий трин Меркурій/Плутон). Поступово до 22 вересня розум втрачає здатність мислити об’єктивно. Розум підкорюється волі – ми здатні втратити критичність, аби виправдати будь-яке власне рішення, обґрунтувати будь-який власний вибір. Варто пам’ятати про це, коли обдумуєте рішення і робите вибір. Слід піддавати сумніву власні наміри та волевияви, осмислювати їх ретельніше (21 вересня Верхня кон’юнкція Меркурій/Сонце). 22-25 вересня у спілкуванні та коротких подорожах можуть виникати перешкоди, відтермінування. Водночас сприятливі для навчання заради підвищення рівня професійної майстерності умови, сприятливі умови для спортивних занять, для роботи з механізмами та для керування автівкою (23 вересня точна падаюча квадратура Меркурій/Сатурн та 24 вересня точний падаючий трин Меркурій/Марс).

Із 22 вересня до 10 жовтня 2018 Меркурій у Терезах. Щоб розум працював ефективно, нам потрібні такі речі і якості:
– краса і гармонія
– естетика
– вишукані речі
– тонкі стратегії
– партнерські стосунки
– соціальне життя
– дипломатія
– рафінованість
– вишуканість
– вміння розбиратися у мистецтві
– культура
– цивілізованість. 

1 – 10 жовтня 2018 досить напружена інтелектуальна робота, якщо ви маєте справу із протезуванням, реставрацією, реанімацією та досягненнями передової науки та технологій. Тут будуть труднощі, нервове збудження, тривожні новини. Важливо дотримуватися здорового розкладу занять і правильного режиму дня.

Із 22 вересня до 23 жовтня 2018 Сонце у знаку Терези – перший місяць осені.

У другій декаді вереснЯ імперативні обставини сприяють творчій активності: дружба з видатними письменниками, капіталістами, юристами, іноземцями, знаменитостями світового масштабу, вченими-дослідниками, детективами, силовиками, хірургами дає можливість скористатися щасливим збігом обставин, отримати протекцію, подарунки, щедрі аванси, велику фінансову допомогу. Варто брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, демонструвати компетентність. Це досить відповідальний період, бо можна легко й без перешкод реалізовувати власний творчий потенціал. В цей час легко приймати самостійне рішення щодо розширення власних можливостей, далеких подорожей, глибоких змін в житті (11 вересня точний падаючий секстиль Сонце/Юпітер і точний падаючий трин Сонце/Плутон).

У третій декаді вересня імперативні обставини супроводжуються поїздками, знайомствами, спілкуванням (21 вересня Верхня кон’юнкція Меркурій Сонце). Доведеться приймати рішення щодо розумової активності, транспорту, доріг, засобів спілкування, навчання, викладання. В цей час імперативні обставини вимагають бути дисциплінованими, стриманими, серйозними, терплячими. Виникають перешкоди, відтермінування. Проявляючи волю, приймаючи рішення, будьте уважними, діловими, економними, орієнтуйтеся на надійність (26 вересня точний падаючий квадрат Сонце/Сатурн). Допоможуть віддавати накази, керувати такі якості як професійна майстерність, сила, сміливість, бійцівські якості, а також люди, що є професіоналами свого діла, військові, спортсмени (28 вересня 2018 точний падаючий трин Сонце/Марс).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає