Гороскоп на місяць 13 липня – 11 серпня 2018

МахаонМісячно-сонячний цикл у Ракові.

Головна тема місяця: почуття, емоції, фантазії, романтичні настрої, переживання, підтримка життя, створення затишку і забезпечення безпеки, родинне життя, стосунки з батьками, стосунки з рідними та близькими, родовід, історія рідного краю, національна культура і традиції, національна спадщина, маєток, домівка, нерухомість. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання почуватися у безпеці та комфорті. Колективний настрій – “Я відчуваю”. Мета: душевний спокій. Задача: зміцнити емоційні зв’язки та здійснити власні “глибинні” почуття. Це найромантичніший місяць року. В цей час нас оточують поети, живописці, стихійні психологи, мрійники, фантазери. Зразком для наслідування стають національні герої, видатні предки, батьки. В особистих стосунках ми стаємо більш вразливими, підвищується рівень емпатії та доброти. Відчуваємо, що для нас дуже важливий зв’язок із родиною, з батьківщиною. Більше уваги і часу приділяємо спілкуванню всередині родини, сімейним справам, турбуємося про дітей та батьків. Співчуваємо, допомагаємо, приймаємо допомогу, гуртуємо навколо себе тих, хто може захистити і допомогти, оточуємо себе речами, що підвищують відчуття захисту і комфорту. У фокусі уваги опиняються спогади дитинства, нагадують про себе емоційні радощі та печалі з минулого, посилюються почуття до батьків. Привертають увагу народні поети, національні лідери, жінки, популярна думка. Доводиться вирішувати питання нерухомості, землі. Домівка може потребувати ремонту. У суспільстві зростає попит на діяльність, пов’язану із допомогою та турботою. Стають популярними лікарі, медсестри, няні, вихователі у дитячих садках, психологи, кухарі, ресторатори, фахівці готельного бізнесу.

13 липня 2018 сонячне затемнення у 21 градусі Рака і 27 липня 2018 місячне затемнення у 5 градусі Водолія. Ці затемнення серії саросу Ст. 2 N. Затемнення народилося 24 червня 792 р. (ст стиль), 06:03:26 GMT на Північному полюсі. Закінчиться 23 липня 2036 р. Аспекти: Новий Місяць у кон’юнкції з Юпітером, ця кон’юнкція просто у середній точці Марс/Уран. Меркурій у середній точці Венера/Сатурн. Це важке затемнення, бо приносить невдалі новини, що стосуються дружніх зв’язків або колективної роботи. Доведеться мати справу з ідеями стосовно завершення союзів або розлучення. Події під час затемнення можуть виглядати сумно, загальна картина життя похмура, але результати подій будуть достатньо позитивними. Буде легко усвідомити, що конкретно слід робити, і швидкі дії дадуть добрі результати. Тема цих затемнень – дії, спрямовані на вирішення питань особистих стосунків. У гороскопі України сонячне затемнення 13 липня 2018 потрапляє у 4 дім: у фокусі уваги в державі опиняються національна культура та традиції, історична спадщина, родинне життя, нерухомість, питання житла, питання почуття безпеки, турботи про підтримку життя, виховання дітей, фундаментальні підвалини світогляду населення, популярна думка. Затемнення не створює кон’юнкцій і опозицій з планетами у гороскопі України, не створює квадратур до Сонця або до Місяця. Тож затемнення не матиме значного довготривалого ефекту.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 25 травня та 19 серпня 2018.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018. Пік аспекту 14 квітня і 12 вересня 2018.

На міжнародному рівні в середині липня сприятлива ситуація для вирішення питань, що стосуються цінностей, природних ресурсів, мистецтва, миротворства, відновлення справедливості в суді, дипломатії – винагороджуються попередні зусилля у дипломатичній та культурній сфері (14 липня 2018 точний падаючий трин Венера/Сатурн, 22 липня точний падаючий секстиль Венера/Юпітер). У першій декаді серпня 2018 напруження, важливі зустрічі та рішення, пов’язані з питаннями міжнародного права і миротворства (7 серпня 2018 точний падаючий квадрат Сонце/Юпітер). Напружені перемовини, важливі для вирішення юридичних питань новини (11 серпня 2018 точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер). Конфліктні ситуації у галузі культури, мистецтва, фінансів. Перешкоди на шляху до миру та співробітництва (10 серпня 2018 точний падаючий квадрат Венера/Сатурн).

У липні і до середини серпня 2018 у професійній діяльності, в спорті, в боротьбі слід бути дуже обережними. Підвищений ризик травматизму в роботі з інструментами, з технікою, при роботі з електронними та електричними приладами. Це дуже напружений період для тих, чия професійна діяльність пов’язана з наукою та передовими технологіями, із колективною роботою. (2 серпня 2018 точний падаючий квадрат Марс/Уран). У тому, що стосується самореалізації у професійній майстерності, спорті, у боротьбі, у конкретних практичних діях на власний розсуд, друга половина липня і перша половина серпня – дуже напружений період: з одного боку, є пристрасне прагнення діяти і перемагати, а з іншого – необхідно залишатися у межах власної компетентності, відповідально підійти до дій. Слід свідомо діяти, а не імпульсивно у пориві пристрасті. У сфері професійної майстерності, боротьби та спортивних занять буде відчуватися брак компетентності. Це буде досить вагомою перешкодою на шляху до перемоги. Доведеться докласти зусиль до того, щоб усвідомити рівень своєї компетентності та прийняти самостійне рішення щодо професійної майстерності, взяти на себе відповідальність за якісь конкретні дії, контролювати свої дії та керувати своєю пристрастю. Вірогідно, доведеться протистояти конкурентам та лідерам у сфері професійної зайнятості. Можливо, доведеться відмовитися від якихось професійних програм заради підвищення професійної майстерності та більш ефективної практичної діяльності. Загалом в цей період слід бути обережними у будь-якій конкретній практичній діяльності: спорт, робота з механізмами, професійні заняття, сексуальні стосунки, – неадекватні дії на тлі браку відповідальності та компетентності, можуть загрожувати власним творчим проектам, керівній посаді, життю. Навпаки, добре підготовлені адекватні дії супроводжуватимуться зростанням рівня компетентності, підвищать авторитет, протистояння і здорова конкуренція сприятимуть здійсненню творчих намірів (27 липня і 8 серпня 2018 точна опозиція Сонце/Марс у фазі ретроградності Марсу).

Із 27 червня до 27 серпня 2018 Марс рухається ретроградно відносно спостерігача з Землі. Серед астрологів поширена думка: коли Марс ретроградний, то справи, де потрібно проявляти професійну майстерність, діяти на власний розсуд, боротися, бути сміливим і сильним, розвиваються не так, як планувалося, гальмують. Також вважається, що під час ретроградного Марсу люди роблять щось конкретне практичне, про що потім шкодуватимуть. Вважається, що обставини змусять вдатися до тактики вичікування, стримувати свої пристрасні поривання і відкладати до кращих часів свої наміри чинити на власний розсуд. У підручниках астрології часто радять уникати деяких справ: хірургічного втручання за умови, що немає на те гострої необхідності. Пишуть, що слід порадитися з лікарем: можливо, операцію можна відкласти. Астрологи часто радять не купувати авто, не купувати та не продавати житло на ретроградному Марсі. Деякі астрологи пропонують значно ширший перелік справ, яких слід уникати під час ретроградного Марсу. Є такі, що стверджують подібно до Барбари Уотерс: «Ретроградний Марс настільки шкідливий для справ фактор, що будь-яка активність в цей час не матиме жодного результату». Досвід не підтверджує цю позицію. Але досвід свідчить про те, що під час ретроградного Марсу доводиться більше уваги приділяти питанням, пов’язаним із сексуальним життям, із боротьбою за виживання, із захистом власних інтересів, із професійною майстерністю, із технікою та зброєю, із тонкими робочими інструментами. Ентоні Льюіс пише: «Під час ретроградного Марсу люди часто бувають нетерплячі, напружені, дратівливі, імпульсивні, пасивно-агресивні та схильні сперечатися. Механізми, придбані в цей час, зазвичай ламаються або потрапляють в аварію. Сексуальна активність може мати погані наслідки. Позови та судові процеси, розпочаті при ретроградному Марсі, мають властивість обертатися проти позивача. Агресія часто обертається проти агресора. Подорож може бути небезпечною; розпочата справа може бути шкідливою через конфлікт або ворожість». У книзі «Астрологія для мільйонів» Грант Льюі пояснює, що коли Марс рухається у прямому напрямку (відносно спостерігача з землі) зі своєю звичайною швидкістю, він перебуває у домі гороскопу приблизно шість тижнів. А коли Марс ретроградний, то затримується в домі до восьми місяців. Періоди ретроградності повторюються кожні два роки, і ми звикаємо до цього ритму вже у молодості. У 29 років маємо вже чотирнадцять циклів Марсу. Тобто, вже чотирнадцять разів пережили вплив Марса на всі сфери життя і знаємо особливості його шляху так саме добре, як дорогу до школи або до центру міста. На цьому шляху можуть бути сюрпризи, але якщо здатні навчатися на власному досвіді, то не спотикнемося вдруге на старому пеньку, що залишається на тому самому місці з давніх часів. Ми знаємо (підсвідомо чи свідомо), чого очікувати і як поводитися. Приблизно кожні п’ятнадцять років Марс опиняється у тому ж самому секторі зодіаку. Щоб дізнатися, в якій саме сфері життя в період нинішньої ретроградності Марсу вам доведеться більше уваги приділяти своїй боротьбі, професійній майстерності, сексуальності, на яку саме сферу життя позитивне вплинуть ваші спортивні заняття, зверніться до свого астролога по консультацію.

Із 10 липня до 7 серпня 2018 Венера в Діві. У цей час ми надто сильно відчуваємо брак краси та гармонії у внутрішньому та у зовнішньому житті. Нам бракує відчуття любові. Почуття, пов’язані з любов’ю та коханням, мучать, викликають відчуття дисгармонії. Виникають проблеми з подарунками: нам дарують не те, не так, не вчасно. Так само із компліментами: вони викликають неприємні відчуття, не приносять вдоволення. Загострюються Проблеми у шлюбі та у партнерстві, у дружніх стосунках. Є відчуття, що бракує грошей або багато грошей витрачається на речі, що не приносять користі та естетичної насолоди. Характерно почуватися некрасивою людиною, негармонійною, навіть якщо у фізичному сенсі із тілом та зовнішністю все добре. Виникають проблеми з партнерами та фінансами через неадекватну поведінку в союзі та у соціумі. Неадекватно проявляю власні почуття: не культурно, не ввічливо, бракує такту, не вчасно, або ми закохуємося в людину, якій наше кохання непотрібне. У цей час маємо докладати свідомих зусиль до того, щоб розвивати навички цивілізованої поведінки: художній смак, сприйняття мистецтва, ввічливість, тактовність, дипломатичні якості, мистецтво спілкування, гармонія у повсякденному житті (культурне ставлення до свого організму та побуту – здоровий спосіб життя в усіх сенсах цього слова), повага до особистості та особистої власності. Слід докладати свідомих зусиль до того, щоб чітко усвідомлювати, яка саме роль потрібна в конкретній ситуації і не підміняти одну роль іншою: або мати – або коханка, або відновлюю сили (сон, їжа, фізпроцедури) – або красуюся (обід у ресторації під час партнерських перемовин).

У цей час вважаються гарними речі практичні. Відчуття прекрасного виникає, перш за все, до речей утилітарного призначення. Наприклад, приводить у захват вигляд приготованої їжі або якась процедура в салоні краси, бездоганно пошитий костюм. Красу в цей час люди розуміють як вищу форму функціональності. У любові та коханні теж проявляються практичність, раціональність. Стосунки аналізуються і вигоди вираховуються. Схильність ментально аналізувати охолоджує почуття або гальмує їх зовнішні прояви. Любов до дрібниць може проявлятися у прискіпливості до об’єкту любові, у буркотінні, критиканстві. Проблематика – любов через розрахунок. Щоб сподобатися і створити шлюб, така людина може прислуговувати, виконувати нудну роботу, займатися побутом, наводити лад та чистоту. У ролі коханки поводиться сором’язливо. У любові та почуттях налаштовані надто аналітично. Прискіпливо розбираємо почуття на складові та критикуємо романтичні стосунки та пов’язані із ними емоції. Від мистецтва вимагаємо найвищого ступеню досконалості. Тому в коханні через це будуть розчарування – жоден об’єкт кохання не витримує критики. Вірогідні негаразди у шлюбі. Надмірна зацикленість на деталях є серйозною перешкодою тому, щоб почуватися вдоволено у партнерських стосунках та у стандартних соціальних ситуаціях. Завжди знайдеться якась локальна недосконалість, через яку немов перечіпаєшся на шляху до любові, добробуту, грошей. При цьому наївно намагатися точно слідувати всім правилам етикету – це не зробить нас більш привабливими. Або, навпаки, не слід старатися послідовно порушувати правила культури поведінки у сподіванні на те, що це вас вирізнить у суспільстві як людину незалежну та цивілізовану. Слід докладати зусиль до того, щоб у кожній окремій соціальній ситуації поводитися відповідно до етики, чинити красиво. Наприклад, характерні порушення етики під час Венери в Діві: людина навмисно переходить вулицю на червоне світло, на свято приходить у повсякденному одязі, в ресторані пальцями виколупує із салату шматочки і кладе їх до рота. У будь-якому випадку адекватно поводитися у стандартних соціальних ситуаціях буде досить важко, бо увага весь час чіплятиметься за локальні якості речей – естетичне та етичне налаштування на глобальний контекст збивається. Наприклад, якась деталь одягу партнера, негарна або немодна, на думку людини, буде провокувати її зробити узагальнення, що з партнером загалом не все в порядку. Така поведінка, звісно, стосункам мне сприяє.

Брак художнього смаку може проявлятися у надмірній любові до деталей костюму. Наприклад, в цей час обираємо невдалий одяг: надто багато кишень, хлястиків, кантів, ґудзиків на кожному предметі одягу та аксесуарів, вони погано сполучаються між собою. Також брак смаку може виражатися у надлишковій простоті костюму, який буде нагадувати повсякденний дрес-код дрібного клерка або обслуги. Жінки в цей час майже не носять суконь, спідниць, віддає перевагу штанам. Надто обережно обирається колір: щоб немаркеньке. Виникає любов до непомітних кольорів та малюнків. У цілому люди зазвичай на Венері в Діві виглядають нудно, але коли придивитися, видно, що всі деталі ретельно продумані, що всі вони акуратно доглянуті і дуже чисті. Або, навпаки, в одязі проявляється дивовижна недбалість, неохайність, бруд. У цей час важливо усвідомлювати, що бракує вишуканості, культурності, вміння добре знатися на мистецтві, моді, стилях одягу, і докладати зусиль до того, щоб окультурювати себе і розвивати художній смак. Важливо підходити до створення образу не формально, не схематично. Слід стримувати прояви перфекціонізмуа. Не варто педантично та докладно продумую всі деталі та дуже ретельно сполучаю їх за кольором, якістю та стилю. Бо, в решті-решт, вийде образ страшної зануди. При цьому зануда вважатиме, що виглядає правильно, а всі інші насправді одягнені дуже погано. В основі іміджу варто покласти діловий стиль, корпоративний, уніформу, натуральний стиль, екологічний стиль. І не дуже старайтеся відповідати загально прийнятному стилю і манері поведінки – більше дбайте про власне душевне ті фізичне здоров’я ніж про те, щоб здаватися корисною суспільству людиною. Подбайте про те, щоб імідж складав враження цілісного образу. У соціально важливих ситуаціях варто звернутися по допомогу до професійного стиліста.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що справляють враження точних, пунктуальних, логічних, раціональних, ретельних, гігієнічних, педантичних, із гарним здоров’ям. Або, навпаки, із сильно вираженим браком всіх цих якостей – таку жінку хочеться обдарувати, перевдягти, оздоровити, причепурити. Поціновуюється вміння дбати про повсякденні рутинні дрібниці, точно і вчасно виконувати обов’язки, тримати у чистоті та порядку робочі інструменти та оргтехніку, вправлятися з домашніми тваринами. Тінь: святоша. В еротиці: обережна, пересторожлива, гидлива. «Відтає» повільно.

Соціальний образ – Клерк, Магістр, Ощадлива Зануда.

Стиль у мистецтві – бідермейєр.

Із 7 серпня до 9 вересня 2018 Венера в Терезах. У коханні, стосунках та фінансах в цей час таланить, якщо ви людина із вишуканим смаком: самовираження гармонійне, поведінка цивілізована, вбрання елегантне, поводження миле. Люди зараз вельми чутливі до зовнішності та до краси. Вимоги до партнера високі: “Партнером може бути тільки той, хто рівний мені у всьому”. Ми прагнемо в любові гармонії, краси, гарного смаку, витонченості. Любов у цей час розмірена, врівноважена, стосунки будуються на паритетній основі. Ми вельми чутливі до зовнішності та до краси об’єкта любові. Прагнемо виразити своє розуміння любові і краси в абстрактних символах: через твори мистецтва, через участь у громадському житті, через встановлення справедливості. Кохання, задоволення, мистецтво та фінансовий успіх – це зараз пріоритетна цінність. Гроші в цей час сприймаються як засіб, що дозволяє оточувати себе вишуканими витонченими речами, шляхетними людьми, перебувати в такому культурному середовищі, яке задовольняє естетичні потреби і відповідає етичним критеріям. Легко проявити здібності до живопису, музики, літератури та драматургії. Це щасливий час для шлюбу, у дітей проявляються таланти. Вдалий час, щоб підвищити особисті заробітки в сферах мистецтва, моди та всього, що стосується краси, гармонії, стосунків. В цей час легко втілювати розуміння краси та гармонії в інтелектуальні форми: література, дипломатія, миротворство, тонкі стратегії, мистецтво спілкування, риторика. В цей час легко розвивати свій смак, формувати імідж відповідно до правил культури поведінки, психології моди і стилю. Легко усвідомлювати і враховувати соціальні штампи і кліше в сфері іміджу.

Найбільш привабливими будуть молоді жінки, що добре знаються на мистецтві, мають гарні манери, тонкий і вишуканий смак. Варто підкреслювати власну чарівність, доглянутість, вміння вибудовувати тонкі стратегії та знаходити красиві дипломатичні засоби для миротворства. Дуже приваблюють гармонія, витонченість, грація. Приваблює все цивілізоване, елегантне, миле. Манери поведінки мають бути прекрасні у своїй стратегічній адекватності. Високо цінується вміння природно поводитися в будь-якому соціальному середовищі, відчувати, де доречний один стиль поведінки і одягу, а де інший. В основі іміджу – класика, дендизм, британський стиль. В еротиці: вміла спокусниця, граціозний стратег.

Соціальний образ: Художник, Дипломат, Елегантна Чарівна особа.

Стиль в мистецтві – класицизм.

10 липня – 7 серпня 2018 дуже сприятливий для заробітків і стосунків період – прагматичне ставлення до грошей і партнерства дозволяє скористатися сприятливим збігом обставин. При цьому у стосунках і фінансах дещо нудно: робота, здоров’я, побут. Цей час слід використати для збільшення прибутків, бо з 29 липня поступово знижуватиметься рівень надходження грошей. Гарна репутація і високий статус в середині липня працюють на зміцнення стосунків та надходження грошей, ми отримаємо прибуток від особистих досягнень, зроблених в минулому (14 липня точний падаючий трин Венера/Сатурн). До 23 липня дуже сприятливі для самостійних заробітків ожливості. В цей час ми маємо підтримку з боку людей із великими можливостями: учителі, юристи, видавці, видатні письменники, знаменитості місцевого масштабу, іноземці, капіталісти, меценати. Можуть бути подарунки, винагороди (22 липня 2018 точний падаючий секстиль Венера/Юпітер). Останній тиждень липня може бути дуже прибутковим за умови, що ваш особистий заробіток пов’язаний із високою модою, мистецтвом та знаменитостями світового масштабу (24 липня точна опозиція Венера/Нептун і 28 липня точний падаючий трин Венера/Плутон). У першій декаді серпня поступово знижується рівень прибутку. Вірогідні незаплановані витрати на невідкладні речі. Необхідність заощаджувати. 7 – 11 серпня гостре невдоволення фінансовим станом. Амбіції високі щодо заробітків і громадського життя дуже високі, тож величезні зусилля, що докладаються з метою підвищити статус і зміцнити фінансове становище, можуть призвести у кінцевому результаті до підвищення прибутків. Невдоволення в партнерських стосунках змушує узгоджувати цінності та життєві позиції, що, врешті решт, зміцнить стосунки (10 серпня 2018 точна падаюча квадратура Венера/Сатурн).

Із 29 червня до 6 вересня 2018 Меркурій у Левові. Розум в цей час індивідуалістичний – зайнятий питаннями, що пов’язані із особистою творчістю, розвагами, хобі, відпочинком. Нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми. Досить важко мислити тверезо, логічно, раціонально. Важко збирати інформацію і детально її обробляти. На нас справляють враження думки, подані яскраво, театрально. Якщо оратор харизматичний, то важко ставитися критично до його промов. У нас потужна мотивація бути розумною людиною. Прагну бути обізнаними, добре орієнтуватися в останніх новинах. Але бракує критичності. Ми міркуємо, як керівники, – масштабно, недостатньо концентруючи увагу на дрібницях і деталях. Тому доручаємо аналітикам збирати детальну інформацію. Висловлюємо власні думки доступно, наочно. Слухачі захоплені нашою впевненістю в собі та переконаністю у правоті. Ми розмовляємо харизматично, захоплюємо, надихаємо. Говоримо й пишемо яскраво, авторитарно. До питань раціоналізацій підходимо творчо, захоплено, із задоволенням. Вміємо переконувати силою власної особистості. Вміння переконувати ґрунтується на впевненості у правоті власних думок. Але якщо можемо обґрунтувати свою думку, то варто звернутися до довідників, до консультантів, до учителів за роз’ясненнями. Інакше ткі думки нічого не варті. Те саме стосується й новин.

Що потрібно , щоб мозок у цей час працював ефективно:
– сила волі
– вміння самостійно приймати рішення
– вміння самостійно обирати «або- або»
– вміння брати на себе відповідальність за власні рішення і вчинки
– вміння керувати: віддавати накази, контролювати виконання наказів, виносити вердикт
– індивідуальну творчість
– яскравий індивідуалізм
– впевненість в собі
– вміння блискуче подати себе
– гордість
– владність
– вміння перебувати не сцені у центрі уваги
– вміння шляхетно приймати увагу до себе
– вміння веселитися, розважатися, грати, фліртувати
– зробити заняття у тренажерному залі своїм хобі

29 червня – 28 серпня 2018 доводиться мати справу з величезним об’ємом інформації. Велике нервове напруження через професійну активність та навчання. Важливо дотримуватися здорового способу життя і давати розуму відпочивати, перемикаючись з розумової роботи на спортивні ігри, прогулянки, гімнастику. У спілкуванні з друзями, у колективній роботі в цей час напруження і конфлікти. Вірогідні порушення в роботі електричних та електронних систем (30 червня зростаючий квадрат Меркурій/Уран). Є схильність перебільшувати свої розумові здібності та знання, через що в інтелектуальній роботі будуть помилки (9 липня точний падаючий квадрат Меркурій/Юпітер, 11 серпня той самий квадрат у ретро фазі Меркурія, 28 серпня той самий квадрат після завершення ретро фази). Слід спокійно ставитися до того, що чогось можна не знати. Слід частіше звертатися за порадою до тих, чиї знання ширші. Важливо слідкувати за своїми словами під час розмови: говорити слід лише про те, на чому дійсно знаєшся. Бо пристрасне бажання виглядати більш розумним та обізнаним, чим є, поставить під сумнів довіру до ваших попередніх інтелектуальних заслуг і зіпсує зв’язки з учителями, юристами, капіталістами. Із 12 липня швидкість роботи інтелекту поступово знижується. Починають повільно гальмувати справи, пов’язані зі спілкуванням, навчанням, пересуваннями, документацією, листуванням. Доречно повернутися до тих ментальних розробок, що були зроблені раніше, і критично переробити їх наново, з урахуванням нових факторів та знань.

Із 22 липня до 23 серпня 2018 Сонце у знаку Лева – другий місяць літа.

У другій половині липня і першій декаді серпня імперативні обставини складаються таким чином, що вся наша творча активність і компетентність будуть зосереджені на речах, безпосередньо пов’язаних із професійними заняттями, конкретною практичною діяльністю, спортом, конкуренцією, боротьбою. Тут доведеться брати на себе відповідальність, керувати, віддавати накази, бути компетентними. Це досить важкий період, бо реалізовувати власний творчий потенціал доведеться, долаючи перешкоди і стикаючись із обмеженнями, пов’язаними із браком волі, компетентності, майстерності. Але якщо вдасться знайти рівновагу між власною пристрастю та власною компетентності, то дії можуть бути дуже точними та ефективними. Це дасть можливість адекватно реалізувати себе в спорті, в роботі, в боротьбі, перемогти і підвищити свій авторитет та рівень компетентності (28 липня і 8 серпня точна опозиція Сонце/Марс у фазі ретроградності Марсу). Творча криза, пов’язана із прагненням свободи та креативності, змусить приймати самостійне рішення щодо друзів, однодумців, клубного життя, колективної роботи, опанування передових технологій (25 липня точна зростаюча квадратура Сонце/Уран). Творча криза, пов’язана із прагненням розширити власні можливості, змусить опановувати великий курс навчальних програм, подорожувати, вирішувати юридичні питання (6 серпня 2018 точна падаюча квадратура Сонце/Юпітер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає