Гороскоп на місяць 15 травня – 13 червня 2018

Весняні троянди Місячно-сонячний цикл у Тельці.

Головна тема місяця: самооцінка, особисті таланти і здібності, особиста життєва позиція, особиста система цінностей, власні прибутки і особисте майно, джерело особистого прибутку, витрати. Так чи інакше, але весь місяць нас вмотивовуватиме бажання зберігати та зміцнювати те, що нам належить. Колективний настрій – “Я володію та зберігаю!” або “Я ловлю”. Мета – забезпечити фінансове майбутнє і щодня радіти прибуткам. Є потреба збільшувати прибуток, насолоджуватися чуттєвим життям і плотською утіхою. Природно в цей час займатися питаннями, що пов’язані із фінансами і матеріальним майном.

15 травня 2018 Уран переходить до знаку Телець, де буде до 6 листопада 2018, після чого у ретроградному русі знову повернеться до знака Овен. Входження Урану, як і будь-якої іншої планети, до наступного знаку слід розглядати лише у зв’язку із планетарними циклами. Адже саме по собі входження Урану до іншого знаку нічого не дає для розуміння змін. Наприклад, при Урані в Тельці ми переживатимемо фазу зростаючого трину циклу Уран/Плутон – період, коли стрімко розвивається, не зустрічаючи перешкод, після нещодавно пережитої гострої кризи ідея використання новітніх технологій у галузі медицини, освіти, тонкої точної роботи, військової та державної служби. Якщо говорити про астрологію, то це дуже сприятливий для розвитку астрології період, бо криза проявила недоліки й слабкі місця теорії і практики астрології. Тепер технології, що витримали перевірку життям, досягли стадії розквіту і бурхливо розвиватимуться до фази опозиції циклу 2044 – 2051 років. Зараз ті люди, у кого в гороскопі є особисті планети в Тельці, хвилюються з приводу входження Урану до Тельця. Але не варто хвилюватися, якщо Уран в натальній карті не має аспектів з особистими планетами, – його транзит не принесе чогось такого, що дико збентежить і загрожуватиме життю, комфорту, втратою зв’язків, стосунків, шлюбу, грошей, професійної зайнятості. Повірте мені на слово, нічого подібного у вас не буде. А що буде? Щоб знайти відповідь на це запитання, раджу взяти консультацію “Гороскоп особистості. Прогноз на рік”.

У 2009 році розпочався новий 13-річний цикл розвитку ідеалістичних та релігійний систем вірувань. У 2012 та у 2015 проявами напружених фаз цього циклу стали сектантські чвари, політичні розбіжності та «релігійні війни». 2012-2013 – роки гострої боротьби ідей в Україні. Економічно це був період буму та оптимізму, але через недостатній зв’язок із реальністю то були плани типу «журавля в небі», що призвели до скаженої інфляції. Фазу квіконсу у 2014 році в Україні супроводжувала глибока економічна криза і втеча Президента Януковича з країни. З опозицією у 2015 році відбувається загальне українсько-європейське зближення, Україна отримує фінансову допомогу. При квіконсі у 2016-2017 роках економіка починає йти вгору і міжнародні санкції стримують агресію РФ проти України. Фаза падаючого трину, активна з жовтня 2017 до листопада 2018, створює сприятливі умови для подальшого зближення України з цивілізованими країнами та для вирішення ідеологічних та релігійно-філософських питань. Пік аспекту 25 травня та 19 серпня 2018.

У 2007 році розпочався новий 12-річний цикл, пов’язаний з розвитком міжнародного тероризму через плутократичну та політичну владу. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. До вересня 2017 року йшлося про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Із другої декади жовтня 2017, коли Юпітер перемістився у знак Скорпіона, розпочалася фаза падаючого секстилю цього циклу. Пік аспекту 16 січня 2018. У межах орбісу аспект залишається до середини жовтня 2018. Це період співробітництва і систематичних зусиль заради остаточного втілення ідей 2007 року щодо трансформації владних структур. Захист законів міжнародного права від тероризму в цей час відбувається через використання союзниками спільних ресурсів, через фінансову, матеріальну і психологічну допомогу, через об’єднання навколо пошуків виходу із кризи. Аспект активний до початку листопада 2018. Пік аспекту 14 квітня і 12 вересня 2018.

На міжнародному рівні в середині травня сприятливі умови для обміну інформацією (18 травня точний зростаючий трин Меркурій/Сатурн). Обговорюються питання миру, є протистояння у обговоренні питань міжнародного права (23 травня 2018 точна опозиція Меркурій/Юпітер). До 26 травня протистояння у питаннях, що стосуються цінностей, природних ресурсів, мистецтва, миротворства, відновлення справедливості в суді, дипломатії (26 травня 2018 точна опозиція Венера/Сатурн). Добрі плоди приносять попередні дипломатичні зусилля заради миру і розрядки (1 червня 2018 точний падаючий трин Венера/Юпітер).

із 16 травня до 13 серпня 2018 Марс у Водолієві. В цей час у боротьбі, спорті, професійних заняттях доречно діяти в оригінальний спосіб. Коли потрібно перемогти у боротьбі із супротивником або зробити конкретну дію заради досягнення потрібного результату, варто «вмикати мозок»: шукати інформацію про те, як задачу можна вирішити у найсучасніший спосіб. Варто досліджувати досвід прогресивних майстрів, винахідників, вчених, інженерів. Шукати найсвіжіші інтелектуальні розробки, найпередовіші технології. Якщо не знайшлося нічого, що стало би в нагоді, доведеться винайти власний оригінальний спосіб, як то можна здійснити. У цей час добре вдається роль теоретика конкретних дій. Втілювати власні теоретичні знахідки самотужки може бути не цікаво. Для практичного виконання є інші. У професійній майстерності знадобиться робота теоретика, дослідника, винахідника. Щоб перемагати в цей час, слід діяти за допомогою таких якостей: здатність абстрактно мислити, вміння конструктивно використовувати енергію колективу у боротьбі за справедливість, вміння використовувати новітні технології, вміння використовувати досягнення передової науки, вміння застосовувати прогресивні методи конкретної практичної дії та боротьби. 
Сміливість, відвага, сила, майстерність – всі ці якості посилюються в процесі боротьби за абстрактні ідеали, у війні за незалежність, у процесі захисту прав людини. Як слід боротися: ретельно все продумувати, находити нетривіальний раціональний підхід і потім здійснювати свій план холоднокровно та зверхньо.

У тому, що стосується професійної майстерності, спорту, боротьби, конкретних практичних дій на власний розсуд, до 18 травня дуже напружений період. На шляху до перемоги в роботі, спорті, боротьбі постають сили, над якими людина не власна: природні катаклізми, фатальний збіг обставин. Але ви можете не відчути цих перешкод, якщо ваша конкретна практична діяльність не пов’язана із передовими технологіями, інженерією, науковими дослідженнями та експериментами, прогресивними реформами. Загалом в цей період слід бути обережними у будь-якій конкретній практичній діяльності: спорт, робота з механізмами, професійні заняття. Є небезпека травмуватися, потрапити в аварію, зіпсувати техніку через прагнення експериментувати і діяти в дикунський спосіб (16 травня точна падаюча квадратура Марс/Уран). До 25 травня сприятливий час для творчої самореалізації у спорті, професії. Ми отримуємо те, на що заслуговуємо завдяки своїм попереднім конкретним діям (24 травня точний падаючий трин Сонце/Марс). До 2 червня дуже сприятливий період для спілкування, навчання, знайомств, коротких подорожей, пов’язаних із професійними заняттями, спортом, опануванням конкретних практичних навичок. Якщо ви майстер свого діла, варто навчати, читати лекції, проводити майстер-класи, писати статті, давати інтерв’ю, розповідати про свою майстерність (1 червня 2018 точний падаючий трин Меркурій/Марс).

Із 24 квітня до 19 травня 2018 Венера у знаку Близнята. У цей час найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає розумним і легким у спілкуванні. Ми подобаємося іншим, коли демонструємо свої енциклопедичні знання, добру обізнаність на останніх новинах, швидкі інтелектуальні реакції та гарне почуття гумору. Нас зачаровує все нове, цікаве, розумне, коли йдеться про любовні стосунки, стандартні соціальні ситуації та фінанси. Почуття в цей час раціональні, логічні. У коханні та фінансах поводимося практично і раціонально: будуємо схеми, плануємо, комбінуємо, даємо логічну оцінку, не упускаємо з виду деталі та дрібниці. Причаровуємо мистецтвом спілкуватися: словами, знаннями, інтелектом, комбінаторними здібностями. В еротиці збуджує інтелект партнера, красиві слова, дотепні жарти, різноманіття, нові враження. Тінь: пліткарка.

Щоб підвищити власну привабливість, у соціальних ситуаціях варто демонструвати демократичність. У цей час дуже личать речі, що демонструють мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додають свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з особистої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини, вовна, бавовна). Личить простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Загалом образ має бути молодіжним.

Соціальний образ – Інтелектуал, Журналіст.

Стиль у мистецтві – модерн.

24 квітня – 18 травня 2018 якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, модою, філософією, міфологією, психологією, то це досить напружений у фінансовому, партнерському та суспільному сенсі період. Доведеться мати справу із нереалістичними мріями, розчаруванням, проясненням ситуацій, розгадуванням загадок. Хибні уявлення, містифікації, обман та самообман шкодять прибуткам та статкам. Напруження зростає до 8 травня, потім протягом двох-трьох днів йде на спад. Друга декада травня дає можливість покращити фінансове становище завдяки оригінальним ідеям, винахідництву. Допомагають друзі та однодумці (19 травня точний зростаючий секстиль Венера/Уран).

Із 19 травня до 14 червня 2013 Венера у Ракові. Найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто виглядає ніжною, чутливою, романтичною людиною. У цей час нас приваблюють вразливість, дитячість, мрійливість, лагідність. Можна підвищити власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструвати співчуття, увагу, турботливість, уважність до емоцій.

Щоб виглядати привабливо, слід додати до свого стилю речей, що демонструють власний багатий внутрішній світ і романтичність: зручне сучасне взуття в стилі прованс, шеббі, фрі піпл і такі ж аксесуари; варто використовувати прикраси в романтичному стилі – вінтажні речі або імітації, авторські прикраси із напівдорогоцінного каміння, бісеру, текстилю, дерева. На контрасті власну ніжність і романтичність підкреслять речі у чоловічому стилі. Приклад: стиль акторки Кіри Найтлі. Повсякденні речі мають створювати відчуття невимушеності, легкості, зручності, затишку. Мають налаштовувати на приємний розслаблений настрій, навіть якщо це речі для роботи в офісі. Романтичності образу додадуть пастельні дуже приглушені кольори: зів’ялі троянди, пелюстки чайної троянди, стегно наляканої німфи, екрю, блакитні та білі гортензії, лаванда, пурпуровий античний з моєї палітри. Варто обирати тканини, що не тримають форму і мають вигляд пожмаканих: тонкий льон, поплін, батист, віскозний та шовковий тонкий креп, муслін, шифон. Крій має бути широкий, щоб одяг вільно “летів” під час ходи. Доречні рюші, волани, складки, багатошаровість, багато мережива, вишивки, дивні ґудзики, стрічки, текстильні квіти. Загалом образ має бути казковий. Соціальний образ: Помічниця, Духівник, Романтик. Стиль у мистецтві – романтизм.

До 20 травня у заробітках і партнерстві є можливість покращити фінансове становище завдяки оригінальним ідеям, винахідництву. Можна отримати допомогу з боку друзів і однодумців. Допомагає креативний підхід у питаннях джерела особистого прибутку. Варто спробувати щось оригінальне, передове, прогресивне. Варто застосовувати новітні технології (19 травня 2018 точний зростаючий секстиль Венера/Уран). До 27 травня варто пригальмувати із витратами, заощаджувати. Грошовий потік в цей час скудний. Вірогідні невідкладні витрати на необхідні речі. Великі покупки варто відкласти, вкладати кошти лише у те, що необхідне для бізнесу, кар’єри, зміцнення статусу та репутації (26 травня 2018 точна опозиція Венера/Сатурн). Приблизно із 29 травня до 3 червня гарні перспективи для заробітків. Особливо для тих, чиї особисті прибутки пов’язані з освітою, подорожами, іноземцями, юриспруденцією, а також гуманістичною психологією, міфологією, філософією, мистецтвом, модою. У цей час вірогідні подарунки, щедрі гонорари, щасливий для фінансів та стосунків збіг обставин. У цей час можна вигідно придбати щось цінне (1 червня точний падаючий трин Венера/Юпітер і точний зростаючий трин Венера/Нептун). Приблизно між 4 і 15 червня період для заробітків і стосунків несприятливий, але якщо ваші прибутки не пов’язані з реставрацією, протезуванням, знаменитостями світового масштабу, психоаналізом, передовою наукою і технологіями, ви можете не відчути у сфері фінансів нічого надзвичайного. У стосунках це період напружений через питання спільного майна та сексуального досвіду, а також через перебільшення цінності незалежності та оригінальності. В цей час не варто приймати важливих рішень щодо стосунків і спільного майна (6 червня 2018 точна опозиція Венера/Плутон).

Із 13 до 31 травня 2018 Меркурій у знаку Телець. У цей час наш розум неспішний, навіть повільний, важкий, неповороткий. Проте ґрунтовний, по-селянськи розсудливий. Ми осмислюємо ретельно, довго, глибоко. Міркуємо з позиції «вигідно – не вигідно, корисно – не корисно». Вміємо розпізнавати вигоди в інформації. Зважуємо кожне слово, коли пишемо і говоримо. У цей час легко бачити матеріальні вигоди і вираховувати користь. Судження матеріалістичні, конкретні, спираються на досвід взаємодії з матеріальними формами і фінансами. Знання засвоюють повільно, але міцно. Надається перевага добре знаним категоріям, що давно зарекомендували себе на практиці. Щоб розум працював ефективно, слід не поспішати під час навчання, читання, осмислення. Нам має бути зручно, коли я міркуємо, навчаємося, осмислюємо: м’яке комфортне крісло, красиві речі навколо, гарний краєвид із вікна. Важливо бути ситим, гарно вбраним, у гарному настрої, не втомленим. Щоб ефективно мислити в цей час потрібні відповідні комфортні й естетичні умови.

До 30 травня 2018 дуже сприятливий період для навчання: гарна пам’ять, дуже легко концентруватися на навчанні. Допомагає дружба із високопосадовцями, політиками, людьми великого бізнесу (18 травня точний зростаючий трин Меркурій/Сатурн). Дуже багато можливостей отримати інформацію, але не варто намагатися взяти все й одразу. Слід вибрати якусь одну тему і зосередитися на ній (23 травня точна опозиція Меркурій/Юпітер, точний зростаючий секстиль Меркурій/Нептун, 25 травня точний зростаючий трин Меркурій/Плутон).

Із 30 травня до 12 червня Меркурій у Близнятах. У цей час наш розум швидкий, аналізуємо швидко, все розуміємо з півслова. Відкриті до всього нового, цікаві, допитливі. Посилюються комбінаторні здібності здібності до вивчення мов, логіка, раціональність, красномовність. У розмовах проявляється гумор, іронія, критичність, ущипливість. Інтелектуальне життя пожвавлюється: ми частіше зустрічаємося з людьми, щоб обмінятися думками, порадитися, взяти участь у дискусії та у розробці нових концепцій. В цей час у суспільстві зростає попит на посередників, перемовників, перекладачів. У цей час рішення осмислюються легко. У міркуваннях керуємося критерієм «розумний – дурний».

Наприкінці травня – на початку червня 2018 дуже сприятливий період для того, щоб навчатися якимось конкретним практичним навичкам та вмінням (1 червня точний зростаючий трин Меркурій/Марс). Важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності, щоб уникнути помилок і хибних рішень через неправильні розрахунки. Слід уникати станів зміненої свідомості (алкоголь, психотропні речовини, сильні емоції), важливо вчасно давати розуму відпочивати. В цей час можуть бути порушення сну через нервове збудження (6 червня кон’юнкція Сонце/Меркурій і точна зростаюча квадратура Меркурій/Нептун).

Із 12 червня до 29 червня 2018 Меркурій у Ракові. У цей час розум чутливий, інтуїтивний, мрійливий, часом капризний. Мислення образне, глобальне, експансивне. Тонко аналізуємо суб’єктивні враження: факти, події запам’ятовуються через відчуття, що пережили у зв’язку з ними. Мислення часом гальмує: потрібен час, щоб заспокоїлися емоції, та можна було тверезо міркувати. Не вистачає сили думати про те, що викликає неприємні відчуття. У суперечках не вистачає сили зберігати спокій розуму. Логічні ланцюжки рвуться через хвилювання. У суперечках може бути зрив на істерику, сльози, образи, жалість до себе. Уява присутня у процесі мислення: непомітно для себе можна логічно помилитися. Мова емоційна, схвильована. Часто пришвидшую темп мовлення, щоб встигти за короткий термін сказати всі важливі речі. Це робить мову не дуже зрозумілою. Слід контролювати емоції під час спілкування, щоб не задихатися, не збиватися. Слід говорити повільно і робити паузи. Тоді вийде чудова розповідь. Те саме і з осмисленням рішення: емоції зважають, і їх треба вміти заспокоїти. Не варто приймати рішення у стані емоційного збудження. Слід заспокоїтися і логічно все продумати. Вказівкою на те, що думка рухається у правильному напрямку, буде відчуття захищеності і комфорту, навіть якщо доводиться обдумувати дуже неприємні речі. Щоб розум працював ефективно, потрібно емоційно налаштуватися на інтелектуальну діяльність.  

Друга половина травня сприятливий для особистої творчості період. Приплив сил, підвищення активності. Сприяють здійсненню особистих творчих проектів заняття спортом, активний спосіб життя, будь-яка конкретна практична діяльність, вдосконалення професійної майстерності. Нашу життєздатність підтримує дружба з вояками, спортсменами, активними людьми, молодими сильними людьми, дружба з майстрами своєї справи (24 травня 2018 точний зростаючий трин Сонце/Марс). 5-8 червня важливо зберігати тверезість розуму, щоб не зробити хибний вибір, не помилитися з важливим рішенням. В цей час розум пригнічений волею: ми здатні виправдати та логічно обґрунтувати будь-яке своє рішення. Тому слід бути чесним із самим собою, мислити критично і незалежно.

Із 21 травня до 21 червня 2018 Сонце у знаку Близнята – третій місяць весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає