Коли не купиш за гроші

Інколи я надаю консультації, не замислюючись про вигоди, що можу отримати з цього. Просто зсередини мене народжується бажання це зробити, а внутрішній Творець дає на те дозвіл: “Роби і ні про що не турбуйся”. Типова ситуація 12 дому – благодійність як вона є.

Два місяці тому у спортклубі, де я тренуюся, сталася розмова з новою тренеркою, молодою печальною жінкою, що трималася якось відокремлено від усіх. Вона рішуче подивилася мені в очі і прямо запитала у властивій їй іньській модальності: “Про тебе кажуть, що ти вмієш… Ну, що ти можеш… ?”

– Що кажуть? Що я – відьма?

– Ну, щось таке кажуть. Так.

– Правду кажуть.

– У мене є проблема. Сама не можу вирішити. Глухий кут. Давно.

– Я так розумію, грошей у тебе немає абсолютно.

– Немає.

– Тоді пропоную бартер: проблему на проблему. У мене остеохондроз грудного відділку хребта. Півтора роки не можу вирішити цю проблему. Пройшла обстеження. Я здорова, всі рефлекси працюють бездоганно. Але болить нестерпно – сидяча робота. А вночі під час сну німіють кисті рук, обидві. Кілька разів в ночі прокидаюся, щоб потерти руки. Досі ніхто нічим не може допомогти. Лікарі кажуть про вікові анатомічні зміни. Так, харчуюся правильно. Можеш вирішити мою проблему?

– Можу.

– Тоді я займаюся тобою, а ти – мною. Все, як за методикою: я пишу гороскопа і додатково спілкуємося вживу під час тренувань, а також у Фейсбуці.

– Згода.

Кисті рук перестали німіти вже після першого тижня занять. Після першого місяця занять я забула про біль у спині взагалі. Після двох місяців занять вщент зникли ознаки кардіоневрозу. Вона, моя цілителька, звільнилася з роботи – це наслідок моєї консультації, логічний і прогресивний для неї. Вона залишила свій відгук на моєму сайті. Вона була геніальною клієнткою, як є і геніальним фізіотерапевтом. Вчора я тренувалася за її методою сама. Написала їй у Фейсбуці, як я вдячна і як мені її бракує. Зважилася після тренування – за час роботи з нею я схудла на 3 кг. Сьогодні вранці випадково накинула на себе голу оком у дзеркалі. Зупинилася. Розглянула. Диво: я струнка, як газель. А ще дуже дивно: її вправи на розгорнення грудної клітини позначилися на стані мого бюсту – він просто стоїть, як стояв у мене у 20 років, до народження дітей. Я дуже люблю мій спортивний клуб. Але, на жаль, керівники не знаються на людях так добре, щоб з першого погляду розгледіти генія.

Ситуація 12 дому це коли будучи королем на полюванні на оленя ти зустрічаєш брудну жебрачку у шкірі віслюка і, не міркуючи про вигоди, просто робиш для неї щось добре – благодійність як вона є. А потім виявляється що під шкурою віслюка – принцеса у вигнанні. Любіть свій 12 дім, друзі! І буде вам позбавлення саморуйнації та лікування хронічних хвороб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає