Українці на “території драконів”, лютий 2022 – березень 2024

Транзитний Сатурн і транзитний Уран формують мажорні напружені аспекти до натального Плутона в гороскопі України

Транзитний Сатурн і транзитний Уран формують мажорні напружені аспекти до натального Плутона в гороскопі України

Кожен із нас в житті регулярно потрапляє до зони на межі між хаосом і порядком. Це зона, де ми зустрічаємося з жахіттями. Це зона пекла. Зона, де ми опиняємося на дні соціальної ієрархії. Тут все наше звичне життя руйнується. І наша задача тут – якомога швидше зрозуміти, що відбувається, де ми опинилися – це розуміння дає можливість знайти вихід із кризи, можливість вийти зі смертельно небезпечної ситуації. І коли в цій небезпечній подорожі в зоні жахіття ми раптом побачимо глибокий сенс свого життя, це означатиме, що ми вибралися з підземелля з драконами й відродилися до нового життя, де у нас тепер більше можливостей, ніж було до цієї кризи.

Восьмий дім гороскопа відповідає принципу Смерті й Трансформації, принципу Відновлення. Ключові слова: цикл Життя-Смерть-Життя, міць і неміч, глибока трансформація, бездоганність, неперевершеність, видатні здібності, знаменитість міжнародного масштабу, видатна особистість, знаменитість у колах посвячених, плутократія, масова загибель людей, тотальні зміни в житті, стресові ситуації, маргінальні ситуації, дефолт, надзвичайне багатство, нав’язливі ідеї-фікс, тотальна руйнація, природні катаклізми. Заняття: метафізика, психоаналіз, пошуки виходу з кризи, розкриття таємниць, наукові дослідження, секретні служби, детективні розслідування, корупція, кримінал, утилізація відходів, перероблення сміття, реанімація, реабілітація, протезування, хірургія, ритуальні послуги, розв’язання питань спадку, страхування, податкові служба, митниця, реставрація, відновлення зруйнованого, отримання допомоги з боку інших, кредитування, інвестиції, розв’язання питань спільних з партнером цінностей, сексуальне життя.

– Який саме принцип я маю застосовувати, коли намагаюся знайти вихід із кризи, щоб відновитися до життя після драматичних подій? (Принцип планети, що керує 8 домом, її розташування в знаку). Плутон в гороскопі України керує 8 домом Смерті і Відродження. Плутон в гороскопі України в знаку Скорпіона – знак, яким Плутон і керує. Знак Смерті та Відродження.

– В якій конкретно сфері життя мені слід розраховувати на допомогу з боку інших, коли я шукаю виходу із кризи? Чим саме мені займатися заради подолання маргінальної ситуації? (Планета-управитель 8 дому в домі). Плутон в гороскопі України в 7 домі Відвертого протистояння і Співробітництва. У відкритому протистоянні України проти агресора РФ Україна може розраховувати на допомогу з боку інших країн, які є союзниками і партнерами України в цьому протистоянні між демократією і деспотією. На демократичний світ напала величезна тюрма – РФ, що прагне знищити Україну і сам принцип демократії. Заради остаточної перемоги над РФ, яка полягає в тому, щоб вигнати російців за кордони України та убезпечити Україну від подальших загроз з боку РФ, Україна має стати членом НАТО. Це дасть можливість подолати наслідки трагічних руйнувань, що завдала України агресія з боку РФ.

– Що допомагає і що заважає мені знаходити вихід із кризи та адекватно використовувати допомогу з боку інших? (Мажорні аспекти управителя 8 дому). Плутон у квадратурі, що розходиться, до Місяця в 12 домі: заважає постійна загроза самому існуванню українців і самому існуванню української державності з боку давнього ворога всього українського, цей ворог – великодержавний російський шовінізм, носієм якого в сучасному світі є населення РФ, тобто, російці. Після здобуття Незалежності 24 серпня 1991 українська нація перебуває у стані давньої війни з агресором Московією і відроджується до життя після важких травм завдяки партнерству та союзницьким відносинам з розвиненими потужними державами. Виклик, що стоїть перед українською нацією, полягає в тому, що вона має перейти від стратегії виживання, яка стала звичною за часів бездержавності у складі СРСР, до стратегії розвитку за часів реальної незалежності від Московії. У спадок від свого колоніального минулого українська нація отримала такі програми підсвідомості, що спричиняють саморуйнування: недовіра до власної держави, сприйняття керівництва держави як апріорі ворожого, патерналізм, ірраціональна віра в дива, дитяча наївність у питаннях державотворення, відчуття самотності у світі та покинутості напризволяще. Жорстокий напад на Україну, який Московія здійснила 24 лютого 2022, розбудив в українцях незламний дух оборонців своєї землі та свободи. Московський ворог зіткнувся із фанатизмом, одержимістю, безликістю захисників України – носіїв колективної ідеї української державності та ідеалу свободи, незалежності, належності українців до культури європейської цивілізації. І квадратура Плутон-Місяць в гороскопі України – це, безумовно, войовничий аспект і він говорить про те, що народ України готовий стояти на смерть за цю ідею вільного самовизначення, за ідею незалежності власної держави. Цей аспект в гороскопі України такий самий, як і в гороскопі Угорщини. В гороскопі демократичної Польщі ми бачимо квадратуру Місяць-Марс. Цитата з підручника астрології: «Народні очікування в цих державах великі, а нарід готовий боротися за досягнення своїх цілей. Будь-яке керівництво, котре буде ігнорувати прагнення такого народу, сильно ризикуватиме, а іноземна держава, яка образить польський, угорський або український народ, пожалкує про це (див. М. Бейджент, Н.Кемпіон, Ч.Харві «Світова астрологія», М.: Ліга незалежних астрологів, 1999).

Допомагає здатність глибоко розбиратися в тонкощах та розгадувати глобальні загадки (аспект секстиля між Плутоном і Нептуном діє протягом 1942-2050). Це наділяє Україну та інші держави, що постали як незалежні в цей період, можливістю легко опановувати мистецтво, занурюватися у питання антропології, культурології, міфології, філософії. Звісно, на цьому шляху досягти високого рівня здатні не всі держави – це залежить від того, як населення реалізує на власному житті цю свою здатність. Вміння розбиратися в тонкощах допомагає людям цього покоління знаходити вихід із маргінальних ситуацій. Люди цього покоління здатні зберігати високий рівень внутрішньої чесності – і саме це допомагає нам переживати драматичні ситуації життя: банкрутство, війни, кримінальні події, хірургію, реанімацію, реабілітацію, подолання кризи. Ми, українці, змушені бути чесними із собою, бо інакше виникає загроза нашій державності та загроза геноциду з боку РФ. Якщо ми дозволяємо себе надурити, ми опиняємося у дуже небезпечній ситуації. Вміння бути внутрішньо чесним позначається такій сфері нашого життя: протидія підривній діяльності таємних агентів всередині країни, релігійні організації та система вірувань в державі, міфологія, подолання саморуйнування, лікування тяжких хронічних захворювань, психічне здоров’я нації, мистецтво, особливо кінематограф, живопис, музика, література, поезія; флот, судноплавство, річки та моря, питна вода, фармакологія, хімічна промисловість, нафтопереробна промисловість, видобуток нафти й газу, альтернативні джерела енергії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає